Af - 22/10-15 11:28; Opdateret: 22/10-15 13:02

Teenage-drenge tiltalt: Dræbte angiveligt taxichauffør for 1.000 kronerTeenage-drenge tiltalt: Dræbte angiveligt taxichauffør for 1.000 kroner

To 18-årige drenge nægter sig skyldige i et røveri, der endte med at koste en 65-årig taxachauffør livet.

storybild

(Billede: Polfoto/Borberg Thomas)

Torsdag formiddag startede retssagen mod to teenage-drenge, der sidste år begik et groft røveri med døden til følge mod en taxichauffør ved Bellahøj i København. Udbyttet for overfaldet skulle angiveligt have været 1.000 kroner.

Det står der i hvert fald i anklageskriftet, som BT har fået indsigt i. De melder også om, at de to drenge, der nu er 18 år gamle, begge nægter sig skyldige i røveriet. Den ene har dog erkendt medvirken til røveriet, men han skulle ikke have udført det.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Røveriet mod taxachaufføren fandt sted den 31. oktober sidste år kort efter midnat ud for Herbergvej 4 i Brønshøj. Ifølge anklageskriftet blev den 65-årige taxichauffør frarøvet tre punge med samlet set 1.000 kroner i.

Medie: Oliver Bjerrehuus taget for narko-kørsel
Medie: Oliver Bjerrehuus taget for narko-kørsel

Overfaldet startede ved, at den 65-årige blev slået i baghovedet med et ukendt slagvåben, da han lænede sig ind i sin hyrevogns bagagerum for at finde nogle stativbøjler, som han skulle til at montere en cykel, som røverne ville have med.

Derefter får han også flere knytnæveslag og spark i både ansigt og på kroppen. Taxachaufføren pådrog sig kraniebrud og andre kvæstelser, der var så alvorlige, at han dagen efter røveriet afgik ved døden på Rigshospitalet.

Politiet overser serie-voldtægtsforbrydere
Politiet overser serie-voldtægtsforbrydere

De to tiltalte er ud over røveriet mod taxichaufføren også anklaget for et andet tyveri hver. Den ene skal have begået et i buslinje 5A i juli sidste år, mens den anden skal have stjålet næsten 30.000 fra Super Best i Brøndby Strand.

Der er afsat otte retsdage til sagen ved retten i Frederiksberg, og dommen ventes at falde sidst i november. Begge de to drenge har indvandrerbaggrund, og derfor vil anklageren have den ene udvist med indrejseforbud.

Ofre for serievoldtægtsmand: Politiet lyttede ikke
Ofre for serievoldtægtsmand: Politiet lyttede ikke


LÆS OGSÅ: Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag

LÆS OGSÅ: Borgerlige partier vil have højere fartgrænser i København

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx