Af - 22/01-16 11:02

Flæsk, loppefund og tung hiphop: Her er din weekend i KøbenhavnFlæsk, loppefund og tung hiphop: Her er din weekend i København

Ved du ikke, hvad du skal bruge din weekend på i København? Bare rolig - vi har fem spændende begivenheder til dig

Bildstrecke im Grossformat »
Ølbaren Mikkeller på Viktoriagade har i aften inviteret hotdog-guruen John Jensen forbi for at glæde gæsternes ganer. Til at skylle svinet ned har baren fyldt hanerne op med specialøl fra det amerikanske bryggeri Half Acre Beer Company. Øllen flyder fra klokken 13, og der er pølser fra klokken 17. Duften af sprød flæskesteg vil i aften brede sig på Tove Ditlevsens Plads, hvor Bagels by Juul fyrer op for 300 overdådige flæskestegssandwicher. Det er den rullende gourmetvogn Mad Truck, der lægger 'lokaler' til, og man skal være hurtig - på Facebook har næsten 4.000 meldt interesse for flæskefesten, der starter klokken fire. Både lørdag og søndag indtager loppeglade mennesker Carlsberg Byen, hvor TAP1 bliver omdannet til et sandt slaraffenland af stande med tøj, ting og sager, man ikke kan leve uden. Den 5.000 kvadratmeter store hal holder åbent fra 10-17 i weekenden, og det koster 35 kroner at sikre sig entré til loppemarkedet. De danske musikkritikere hylder landets bedste musikanter, når Steppeulven lørdag aften uddeles på Bremen Teater i Nyropsagde. Der er udsolgt til showet, men efterfølgende rykker festen ned i kælderen, Natbar. Her spiller T.O.M. fra Lulu Rouge og Dokkedal op til gedigen fest, og det er helt gratis at komme ind. Man skal dog forvente en smule kø ved indgangen, så husk det varme tøj! Rapperen The Game, som af mange anses for at have genoplivet West Coast-hiphoppen, omdanner søndag til synd-dag med et tungt show på Vega på Enghavevej. Den albumaktuelle amerikaner hiver danske Marwan på scenen som opvarmning, hvor også dj'en T.A.I.T. giver en hånd med til at få festen helt op på det rette niveau. Der er stadig billetter til koncerten, og dørene bliver slået op klokken otte.

Se alle begivenheder i galleriet

København vrimler med fede begivenheder, så hvad skal man vælge at bruge sin weekend på?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Hvis du har svært ved selv at træffe valget, har vi her fem gode bud på fester og andre sjove oplevelser, der kan gøre din weekend endnu bedre.

Klik dig rundt i galleriet og se, hvad der sker i København i weekenden.

Holder du selv et arrangement, vi skal huske næste weekend? Smid os en mail på rave@mx.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx