Af Christian Hansen,Mathias Tuxen - 17/10-17 17:24; Opdateret: 18/10-17 14:00

Rørende scener: Skuddræbt teenager mindes på Nørrebro - 'der er virkelig helt stille'Rørende scener: Skuddræbt teenager mindes på Nørrebro - 'der er virkelig helt stille'

Der er tirsdag aften mindehøjtidelighed for den 16-årige dreng, der blev likvideret på åben gade på Nørrebro mandag.

Ydre Nørrebro

Masser af mennesker er tirsdag aften mødt op på Ragnhildsgade på Ydre Nørrebro i København for at mindes den 16-årige dreng, der mandag aften blev koldblodigt skudt ned på klos hold.

Metroxpress' mand på stedet fortæller, at flere end 100 personer er til stede. Størstedelen af de fremmødte er unge mennesker på omkring 16 år. Mange har lagt blomster ved stedet, hvor den unge dreng blev skudt.

LÆS OGSÅ: Iskold likvidering på Nørrebro: 16-årig blev skudt seks gange på klos hold

»Det er tydeligt, at vennerne står i den ene ende, og resten står fordelt tættere på blomsterne. Blomsterne dækker hele hækken ud for lejligheden,« fortæller metroxpress' reporter, der fortæller om en trist og sørgmodig stemning.

»Der er virkelig helt stille. Man kan høre snøften, og det er alt lige nu.«

En mand har afbrudt tavsheden og holdt tale for forsamlingen. Det blev mødt med klapsalver af de tilhørende.

»Stop det her vanvid,« sagde manden der holdt tale på vegne af borgere blandt andet.

Forsamlingen sker efter, at den 16-årige blev koldblodigt myrdet. Drengen blev ifølge Københavns Politi skudt mindst seks gange. Skuddene faldt 'ikke tilfældigt,' lød det tidligere tirsdag fra efterforskningsleder Hans Erik Raben

Efter skuddrabet stak flere gerningsmænd af i en bil, der holdt tæt på gerningsstedet. Der menes foreløbigt at være 2-4 gerningsmænd i alderen 15-20, lyder det fra politiet på baggrund af vidneberetninger. Københavns Politi vil fortsat gerne høre fra vidner, der kan have viden om sagen.

Drengens familie stammer fra Makedonien, men han er født og opvokset her i Danmark. Han levede ifølge politiet et helt normalt liv, og drabet menes ikke at være relateret til sommerens mange bandeskyderier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx