Af - 06/06-15 20:30

Distortion tvinger loyale gæster til at betale dobbeltpris på ølDistortion tvinger loyale gæster til at betale dobbeltpris på øl

Ølpriserne til Distortion på Refshaleøen er fordoblet siden gratisfesten på Nørrebro og Vesterbro. Mærkeligt, siger gæsterne, imens Distortion ledelsen siger, at det handler om penge.

storybild

23-årige Sabrina Ferguen (til venstre) synes, at det er ærgerligt, at ølpriserne pludselig er blevet fordoblet, nu når man allerede har betalt for at komme ind. (Billede: MX)

Under de gratis gadefester på Nørrebro og Vestebro kostede en sixpack med Royaløl 60 kroner i de officielle Distortion-ølboder.

Nu er gadefesterne slut, og festivalen er rykket ud på et afspærret område på Refshaleøen, hvor folk skal betale 350 kroner, hvis de vil deltage i de to dages festligheder.

Vesterbro-bordel gør sig til på nyt marked: Kom og køb min dåse
Vesterbro-bordel gør sig til på nyt marked: Kom og køb min dåse

Men selvom alt setup omkring Distortion er rykket med ud af byen, er ølpriserne forblevet på brokvarterene. For de nøjagtig seks samme Royaløl skal festivalgæsterne nu betale 120 kroner. Altså dobbelt så meget.

- Det synes jeg sgu er lidt unfair. Og det er jo ikke fordi, de har nogen konkurrence herude, siger 28-årige Jonas Damm.

Han og tre venner har festet under Distortion siden onsdag og havde lige vænnet sig til de 60 kroner for seks bajere.

- 120 kroner for seks øl. Det er også lige pebret nok, siger Jonas' ven Kenneth Del-Prado.

Distortion plages af voldelig trend. Arrangøren: - Stop det!
Distortion plages af voldelig trend. Arrangøren: - Stop det!

FOTO: Sådan ser Nørrebro ud i dag efter vild abefest
FOTO: Sådan ser Nørrebro ud i dag efter vild abefest

Heller ikke 23-årige Sabrina Ferguen, som sammen med en veninde har slået sig ned med en sixpack i solen ude på Refshaleøen, synes, at de nye ølpriser er helt i orden.

- Jeg synes, det er lidt ærgerligt, når man nu også skal betale for at komme ind. Det koster jo små 400 kroner bare for at være her, og så er det lidt spøjst, at øllene pludselig skal være så dyre, siger hun til metroxpress.

- Det ville give bedre mening, hvis de kostede det samme som på gaden, siger Sabrina Ferguen.

Fra Distortions side er der ikke megen sympati at hente. For dem handler det om én ting: Penge.

- Det skal jo løbe rundt for os, og det er derfor, at vi valgt at sætte priserne op, så vi kan tjene nogle penge, siger Mathilde Friese, der er kommunikationsansvarlig for Distortion.

Men kan du forstå, at folk synes, det er lidt mærkeligt, at de først skal betale penge for at komme ind og så pludselig også skal betale dobbelt så meget for øl?

- Ja, det kan jeg godt, men under gadefesten kunne vi ikke sætte priserne højere. Så havde folk bare købt øl et andet sted end hos os. Sådan er det jo, lyder det ærligt fra Mathilde Friese.

Galleri: Sådan ser Vesterbro ud i dag efter vild abefest #2
Galleri: Sådan ser Vesterbro ud i dag efter vild abefest #2

Bøsse-tvillinger vil 'kurere' heteroseksuelle distortionister
Bøsse-tvillinger vil 'kurere' heteroseksuelle distortionister

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx