Af - 17/04-16 16:21

Oplev København som du aldrig har oplevet byen før: 111 steder du skal seOplev København som du aldrig har oplevet byen før: 111 steder du skal se

Ny bog guider dig til spændende og ukendte steder i København, som selv en garvet københavner ikke kender til. Her er seks af stederne.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Københavns unikke steder herover.

Køb et karbad, gå på opdagelse i Dansekapellet og nyd den smukke natur på Sydhavnstippen.

Bogen '111 steder i København som du skal se' guider dig til skjulte og interessante steder rundt i den danske hovedstad.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

GUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budget
GUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budget

Det er freelancejournalisten Jan Gralle og historikeren Vibe Skytte der, sammen med fotografen Kurt Rodahl Hoppe, står bag bogen, som fortæller om de særlige steder i København.

Stederne i bogen skal ses som alternativer til de mere klassiske og berømte serværdigheder som Den lille Havfrue og Tivoli. På den måde er bogen måske mest af alt en god udflugts-guide til københavnere, der tror, at de kender deres by ud og ind.

Her er Københavns mest instagrammede cafeer
Her er Københavns mest instagrammede cafeer

Vidste du måske...

... at du i Sjællandsgade på Nørrebro kan købe dig et karbad i den gamle badeanstalt Sjællandsgade Bad for 60 kroner.

... at der foregår danseundervisning i det gamle kapel på Bispebjerg kirkegård, som du kan komme og overvære.

... at der ligger det skønneste grønne område i Sydhavnen, kaldet Tippen, hvor får går frit rundt sammen med et par alpakaer.

... at du kan klatre til top på Fredriksholm Kirke i Sydhavnen, hvor der er en 15,5 meter høj klatrevæg med seks forskellige ruter.

... at du får de lækreste ispinde hos Olufs Is på Østerbro. Her kan du få alt fra lakridsis, med lemonchokoladeovertræk eller is med smag af koldskål,mynte, hindbær og appelsin.

... at der ligger de hyggeligste universitetshaver rundt omkring i byen. Blandt andet ved Landbohøjskolen på Frederiksberg, hvor du kan nyde en kop kaffe og en frokost fra Café Væksthuset.

Skal du ud at have fat i bogen ligger prisen omkring 200 kroner.


LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan tager du de bedste madbilleder til Instagram

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx