Af - 22/08-16 13:41

Bilbrande hærger København: - Det er sgu langt udeBilbrande hærger København: - Det er sgu langt ude

Københavns Politi melder om flere bilbrande både i Christianshavn og Valby natten til mandag. To af dem, der vågnede op til en brændt bil, var Gösta Tengberg og Mette Kindtler.

Bildstrecke im Grossformat »

Sod og brændte bildele præger Sankt Annæ Gade på Christianshavn.

Politiet melder om 7 brændte biler på gaden natten til mandag, heraf 2 totalt udbrændte og 5 med mindre skader.

En af dem, der har fået brændt sin bil natten til mandag, er Gösta Tengberg. Han er netop kommet ud til sin bil, da metroxpress møder ham, og kan konstatere, at der har været sat ild til benzindækslet.

- Det er sgu langt ude. Jeg er rystet over, hvad der er sket, siger han.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Gösta Tengberg har læst om bilbrandene i København over weekenden, men har svært ved at forstå, at det også har ramt netop ham.

- Jeg troede måske, det var hævnbetinget, at folk brænder biler af. Men det må jo være helt tilfældigt, at det lige er os, det har ramt, siger han og henviser til Mette, som også er til stede på gaden.

Politiet har gode spor i sag om bilafbrændinger
Politiet har gode spor i sag om bilafbrændinger

Mette Kindtlers bil er totalt brændt. Modsat Gösta, så var Mette og hendes mand vågne i nat, da det skete.

- Pludselig hørte vi et ordentlig brag i nat, og da vi kiggede ud, holdt der brandbiler på gaden. Min mand troede, der var brand i kælderen, så han gik ned for at flytte bilen, så den ikke var i vejen. Men så opdagede han jo, at det var vores bil, der var brand i, siger Mette chokeret.

Politiet har taget Mette og hendes mands bil med på stationen til nærmere efterforskning. De har oplyst dem om, at det kan tage op til flere dage, da der efterhånden holder mange brændte biler på stationen.

Over 10 biler blev stukket i brand i København
Over 10 biler blev stukket i brand i København

Metroxpress har også været i kontakt med politiet, som ikke kan oplyse så meget indtil videre, da de lige nu holder efterforskningen bred.

- Er det drengestreger eller banderelateret - Det er ikke til at sige, men vi holder mulighederne åbne og undersøger bilbrandene i København samlet, siger Henrik Møller Jakobsen, vicepolitikommissær ved Københavns Politi, der heller ikke kan fortælle om bilbrande kan kobles til de lignende tilfælde i Sverige.

LÆS OGSÅ: Brandfolk gør fremskridt ved kæmpe brand i Californien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx