08/05-15 13:38; Opdateret: 30/06-15 10:07

Weekendens bedste fester: Her skal du henWeekendens bedste fester: Her skal du hen

Weekenden nærmer sig. Er du i tvivl om, hvad du skal lave, så læs med her.

storybild

Bornholmsk invasion på Nytorv

Det er efterhånden ved at være en tradition, at den bornholmske festival Wonderfestiwall som en forsmag på sommerens fortræffeligheder afholder et arrangement på Nytorv, når foråret er ved at indfinde sig. Og i år er ingen undtagelse.

Fredag fra kl. 14 kan man fejre weekendens komme med et alsidigt program, der spænder fra den balstyriske dj og ’Lågsus’-vært Pelle Peter Jensen og electro-trioen Nonsens (begge med bornholmsk baggrund) og tung trap fra Snavs, til rå rap fra Sukker Lyn, dynamisk garagerock fra The Entrepreneurs og digital dancehall fra Firehouse Sound & Chancho.

Fredag den 8. maj kl. 14
Nytorv, København

Test

Kæmpe sommerfest på Søpavillonen

Det er måske lige tidligt nok, men holdet bag festivalen Musik i Lejet har altså valgt at kalde deres lørdagsbrag for ’Årets første sommerfest’, hvor Søpavillonen lægger lokaler til beach party med kulørte lamper og masser af musik, både i live- og dj-format.
 
Festen starter allerede kl. 18, og mens de tidlige timer vil byde på koncerter fra The Attic Sleepers og Code Walk står folk som Vinnie Who, Pladevennerne og Anders Dixen (også kendt som Unkwon) klar til efterfølgende at holde gang i stedet, der i folkemunde også kendes som ’Klamydiaslottet’.
 
Lørdag den 9. maj, kl. 18
Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, København

Distortion inviterer til kajfest

Hvis du ikke kan vente til sommerens udgave af Distortion, er hjælpen nær. I weekenden åbnes der for salg af gadearmbånd, og det markeres med et tre dages arrangement på Papirøen med forsmag på events fra årets program. Lørdag fra kl. 18-22 er musikken i centrum, når Sound of Copenhagen hoster en kajfest med October Dance, Brynjolfur og Louis Petri.

Lørdag den 9. maj, kl. 18
Copenhagen Street Food, Trangravsvej 14, København

Discofil remixkonge indtager Rust

Belgisk/italienske Vito De Luca har skabt sig et navn på den internationale klubscene som leverandør af discofile remixes, hvilket navne som Grace Jones, Sebastian Tellier og Friendly Fires har nydt godt af. Fredag ruller han festkanonen frem på scenen på Rust, hvor Elias Gozal, Akrøi og Prins Jakob også bidrager til løjerne.

Fredag den 8. maj, kl. 23
Rust, Guldbergsgade 8, København

Fuld knald på fødselsdagsfesten

Tiden flyver, når man har det sjovt! Det er nu syv år siden, at Jolene som en af de første ikke-fødevarevirksomheder slog dørene op i Kødbyen, og det fejrer folkene bag selvfølgelig med et brag af en fest med et bomstærkt line-up af usual suspects i skikkelse af Fyraftensboogie, Hawsfabrikken, Kasper Marott og Kristian Kjôller.

Lørdag den 9. maj kl. 19
Jolene, Flæsketorvet 81-85, København

Syrebal på Stengade

Fribytterdrømme er et psykedelisk rockband, og i anledning af at deres album ’Labyrintens farver’ udkommer, fyrer de op under et gevaldigt syrebal på Stengade. Udover selv at give koncert har de inviteret knallertpunkerne fra De Høje Hæle til at optræde, mens Lorenzo Woodrose (Spids Nøgenhat, Baby Woodrose) spinner obskure vinyler.

Lørdag den 9. maj kl. 20
Stengade, Stengade 18, København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx