Af - 19/04-16 14:57

GUIDE: Her er fem lækre madsteder uden kød på menuenGUIDE: Her er fem lækre madsteder uden kød på menuen

Yelp guider dig til fem steder i København, hvor du kan få et velsmagende måltid - uden kød!

Bildstrecke im Grossformat »

Mindre kød, mere grønt!

Flere danskere er begyndt at skære ned på deres kødforbrug og grønsagerne fylder mere på tallerkenen.

- Vi har virkelig fået øjnene op for, hvor smagfulde og varierede grøntssager kan være. Vi læser, og vi ser dokumentarer (Cowspiracy osv.), som fastslår, at kødproduktion er en af de største banditter, når det kommer til CO2-udslip. Man kan vel kalde det lidt af en palæo-antitrend, siger Camilla Stemann Jensen, der er community manager hos bylivs-guiden Yelp.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Det behøver altså slet ikke at være kedeligt at spise ude, hvis man ikke spiser kød. Vores gode Yelpanmeldere giver dig her fem steder i København, som serverer velsmagende vegetarretter.


Eva K., København S.: Den bedste ting ved dette sted er, at de altid har vegetariske menuer (og en vegansk), der gør livet lettere for mine vegetariske venner, som altid bliver overset, når vi skal have tacos. (Oversat af Yelp.)


Tine T., København: Da jeg følte en snue på vej, valgte jeg den suppe, der hedder 'Hokus Pokus' og som skulle være den perfekte suppe mod forkølelse. Retten indeholder lækre sager som ingefær, hvidløg, honning, chili, quinoa og svampe — og den smagte virkelig godt.


Cecilie Lykke D., Valby, København: Deres menu baserer sig på meget brug af grøntsager, de har gode vegetarmuligheder og oveni er deres brød 100% vegansk, og deres kager glutenfrie. Kan det blive bedre?


Natacha S., København: Alt er plantebaseret, men med mulighed for tilkøb af laks og kylling. De mange smagsnuancer gør dog, at man slet ikke savner kød (og det er altså store ord fra en som mig, der knuselsker kød og fisk!).


Rebecca B., København S: Deres shakes, bowls, juices, salater — ja, faktisk alt som jeg har sat tænderne i, har smagt virkelig godt. At det så ovenikøbet er sundt, primært vegansk og økologisk, er bare et stort plus i min bog.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx