Af - 02/02-16 11:44; Opdateret: 02/02-16 12:43

Avocadomadder danner mode - her er de fem bedsteAvocadomadder danner mode - her er de fem bedste

Det vrimler med avocadomadder - både på Instagram og på de københavnske spisesteder. Vil du hoppe med på trenden? I selskab med Yelp guider vi dig til Københavns bedste avocadomadder

storybild

(Billede: Mette J. -Yelp)

Er dit Instagram-feed også fyldt med avocadomadder? Det er ikke så mærkeligt, for kombinationen af den grønne frugt og brød er noget af det mest trendy på den danske madscene lige nu.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Avocadomadden kom til Danmark fra USA for et par år siden, og trenden kører for fuld skrue lige nu, fortæller madskribent og trendspotter Marie Holm:

- Avocadomadden er blevet madmode herhjemme. Mange caféer og restauranter i København – men også folk derhjemme- har taget det til sig. Det er en meget fotogen ret, der tager sig godt ud på sociale medier som Instagram, og det har været med til, at trenden har spredt sig, siger hun.

Toast er trendy: Her er de fem bedste steder i København
Toast er trendy: Her er de fem bedste steder i København

Den populære mad findes i alverdens afskygninger – på alt fra ristet rugbrød til palæobrød.

- Den kan serveres med alt fra revet citronskal, oliven olie og cayennepeber til estragonolie og bacon, fortæller Marie Holm.

Fryser du? Her finder du byens bedste varme chokolade
Fryser du? Her finder du byens bedste varme chokolade

Vi har samlet Yelp-anmeldernes bud på de fem bedste - og billigste - avocadomadder i København:Cecilie Lykke D., Valby:Avocadomad til 40 kr., øko-æg med brød til 20, stempelkande til 50 kr. - det er priser, man sjældent ser på menukortet i København. Men det får man hos den gemte café i en af sidegaderne til Nørrebrogade.Sanne B., Greve Strand: Original Coffee har nogle rigtig gode bud på en hurtig snack eller mini-måltid. Ved mit første besøg fik jeg en rigtig god avocadomad på ristet rugbrød og med syltede rødløg, sesam og lidt pesto ved siden af, til 30 kr.
Carina Caroline C., Vesterbro:Vi var to veninder, som spiste frokost der, og de bød på 2 madder for 105 kr. Det er (i mine øjne) billigt - især når madderne er højtbelagt. Avocadomadden kan helt sikkert anbefales.Nikita H.,København:Der er ikke mange ting der er helt så rare, som at sidde oppe ved vinduet en regnvejrsdag (...) Avocado på rugbrød m. smør, spinat, cironskal og saft, purløg, salt, peber og pistacienødder for 45 krMartin H.:Jeg fik en avokadomad, en bunke blåbærpandekager og bacon. Tre retter til os hver var den perfekte mængde mad (...) Den samlede pris var 230 kr. for seks retter, en kop kaffe og juice, og det er virkelig konkurrencedygtigt.

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

LÆS OGSÅ: Klar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrød

LÆS OGSÅ: Her finder du god aftensmad til under 100 kroner

LÆS OGSÅ: Her er fem ølbarer i København, du bør kende

LÆS OGSÅ: Her finder du efterårshygge for billige penge i København

LÆS OGSÅ: Camilla står bag populær blog: Sådan gør man også en forskel

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx