Af Laura Rode Nygaard - 22/10-17 13:19

Her åbner Danmarks største pub: Syv barer på 1.000 kvadratmeterHer åbner Danmarks største pub: Syv barer på 1.000 kvadratmeter

Der bliver god plads til at feste på den nyeste The Old Irish Pub.

storybild

Modelfoto.

Er du til autentisk irsk musik og kæmpestore fadøl, så kan du godt begynde at glæde dig. 27. oktober slår The Old Irish Pub nemlig dørene op til Danmarks allerstørste pub.

Pubben, som kommer til at ligge i Smallegade på Frederiksberg i København, får hele syv barer, 20 forskellige haner med øl samt 35 forskellige specialøl. Derudover er der både drinks og coctails til priser på cirka 80 kroner, lover pubben.

Det er til at blive godt besoffen af, men så er der til gengæld også 1.000 kvadratmeter at slingre igennem, når man skal hjem igen.

Hele herligheden kommer til at høre hjemme i de gamle lokaler, der tidligere husede Rialto Teatret og Nørrebro Teaters Frederiksbergscene.

Det er ikke fordi, det ligefrem skorter på muligheder for at blive fuld i København, men The Old Irish Pubs bagmænd mener alligevel, at den nye super-pub vil blive noget ganske særligt.

»Vores koncept kan det, at det kan rumme enhver, der sætter pris på hygge, sammenhold, den klassiske irske stemning og de værdier, som den står for. Vi mener derfor, at vi kan noget, som mange andre barer ikke kan trods den hårde konkurrence i København. Det glæder vi os til at give til Frederiksbergs borgere,« siger Kasper Toft Jørgensen, som er PR-chef for The Old Irish Pub, i en pressemeddelelse.

The Old Irish Pubs åbning på Frederiksberg bliver den tredje af slagsen i København og den 24. i rækken af kæden, der dækker hele landet.

Baren vil være åben hver dag fra klokken 12, men fredag og lørdag får festen et nøk opad, når der åbnes ind til den store ikoniske teatersal, som er blevet lavet om til et dansegulv.

Salens scene bevares dog, således at der på sigt kan afholdes koncerter, visning af sportsevents, ølsmagninger, julefrokoster og meget mere, lover Kasper Toft Jørgensen.

The Old Irish Pub holder åbningsfest 27. oktober kl. 19 med gratis fadøl den første time.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx