Af - 02/12-15 15:25; Opdateret: 02/12-15 16:08

TV: Rørt Zoo-direktør i tårer efter dramatisk isbjørne-episodeTV: Rørt Zoo-direktør i tårer efter dramatisk isbjørne-episode

Det var en tydelig rørt direktør for Københavns Zoo, der skulle fortælle om episoden, hvor en mand hoppede ned til isbjørnene.

Det var en direktør med tårer i øjnene, der her til eftermiddag fortalte de fremmødte i Københavns Zoo om onsdagens episode, hvor en mand fra Litauen frivilligt hoppede ned til isbjørnene.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Da administrerende direktør i Københavns Zoo, Steffen Stræde, skulle fortælle om medarbejdernes indsats, måtte han lige stoppe op et øjeblik, da tårerne pressede på. Han var tydeligvis rørt over deres arbejde i forbindelse med episoden.

- Der må jeg bare takke de dygtige medarbejdere i zoologisk have for en utrolig professionelisme - ikke bare i den værste del af situationen, men også efterfølgende i forhold til gæster og kolleger, som er påvirket af det, lød det fra direktøren.

- Det er en voldsom oplevelse, og der kan vi se, at vores beredskab og vores tanker på medarbejdere og mennesker også fungerer, sagde han med tårer i øjnene.

Kørt væk med udrykning: Mand hoppede ind til isbjørnene i dansk zoo
Kørt væk med udrykning: Mand hoppede ind til isbjørnene i dansk zoo

TV: Her flygter pingviner fra Odense Zoo i ren Madagascar-stil
TV: Her flygter pingviner fra Odense Zoo i ren Madagascar-stil

Steffen Stræde var selv første medarbejder på stedet, da han var lige i nærheden. Her hjælper han med at distrahere isbjørnen, mens beredskabet bliver tilkaldt.

- I løbet af ganske få minutter er de fremme. Det er et bevæbnet hold, og der bliver skudt varselsskud og gummikugler, der gjorde, at isbjørnen lod den unge mand være, siger han.

Isbjørnen blev derefter lukket ind, så medarbejdere kunne komme ned til manden og tilse ham. Han blev derefter kørt væk med udrykning, og Steffen Stræde kunne så melde om, at manden sandsynligvis slipper med overfladiske skrammer.

Omkring 20 skoleelever fra 6.-7. klasse får krisehjælp i Zoologisk Have onsdag eftermiddag, efter de var vidner til, at en ung mand kravlede hegnet til isbjørnene.

Har du billeder/video fra episoden i Københavns Zoo, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os på Facebook eller på nss@mx.dk.

Du kan se mere fra pressemødet her:

Brutalt søløve-drab: Holly tæsket ihjel i tysk zoo
Brutalt søløve-drab: Holly tæsket ihjel i tysk zoo

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx