Af - 12/02-16 12:57

Ingen valentinsdate? Forkæl din cykel! - Her er din weekend i KøbenhavnIngen valentinsdate? Forkæl din cykel! - Her er din weekend i København

Ved du ikke, hvad du skal bruge din weekend på i København? Bare rolig - vi har fem spændende begivenheder til dig.

Bildstrecke im Grossformat »
INDRE BY. Hvad er løsningen på flygtningesituationen i Danmark og Europa? Seks skarpe hoveder giver deres bud, når magasinet Ræson i samarbejde med Det Kongelige Teater inviterer alle til 'Danmark og Flygtningene' på Skuespilhuset i dag klokken 16.30. Der er fri entre, og i debatten kan man opleve Alternativets leder Uffe Elbæk, Marie Krarup (DF), Ekstra Bladets redaktør Poul Madsen, sociolog Henrik Dahl (LA), Morten Bødskov (A) og Lisbeth Zornig. NØRREBRO. Sigurdsgade 39 på Nørrebro har efterhånden vist sig at være et af bydelens bedste bud på slagkraftige fester natten lang, og lørdag nat rykker det nye bookingbureau Artifacts Agency ind til kæmpe launchfest. Borneland og Louis Currency spiller live, mens dj-paraden blandt andre består af Brynjolfur, Fat Pony og Lou Van. VESTERBRO. Vega skruer lørdag tiden tilbage til de dekadente 1920'ere, når festkonceptet 'Party like Gatsby' vender tilbage til København. I ægte Jay Gatsby-stil vil spillestedet blive prydet af ekstraordinære dekorationer og underholdning i verdensklasse. Husk den fornemme påklædning! Arrangementet starter klokken 20, og der er fortsat billetter til salg til 250 kroner. ØSTERBRO. Vinteren har været lang, og din jernhest hænger sikkert lidt med mulen. Det fikser øko-cykelentusiasterne fra Buddha Bikes søndag, når der i værkstedet på Ragnhildgade 1 inviteres til 'Bike Love Day'. Cyklerne får kærligheden at føle med et servicetjek til bare 50 kroner – så er der med garanti også råd til aftenens valentinsmenu. NØRREBRO. Loppefans søger loppefund, når Nørrebrohallen søndag fra 10 til 15 bliver fyldt op med genbrug og antikgenstande. Arrangementet foregår i multisalen, og det er gratis at komme ind. Går man kold undervejs, er der sørget for forplejningszone med kager, sandwich og morgenbrød.

København vrimler med fede begivenheder, så hvad skal man vælge at bruge sin weekend på?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Hvis du har svært ved selv at træffe valget, har vi her fem gode bud på fester og andre sjove oplevelser, der kan gøre din weekend endnu bedre.

Klik dig rundt i galleriet og se, hvad der sker i København i weekenden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx