Af - 08/04-17 13:30

Københavnsk natklub  efter brand: 'Vi er i dyb sorg'Københavnsk natklub efter brand: 'Vi er i dyb sorg'

Festen fik en brat afslutning natten til lørdag, da natklubben Penthouse i den indre København pludselig stod i flammer.

storybild

Flere af natklubbens gæster blev tilset for røgforgiftning. (Billede: Jonas Sivkær Pettersen)

Gæsterne måtte flygte fra natklubben Penthouse i den indre København og deres ejendele, nogle blev voldsomt forbrændt, og flere måtte undersøges for røgforgiftning.

Nu undskylder den københavnske natklub over for deres gæster. Det gør de i et stærkt opslag på Facebook, som de underskriver 'Med dyb sorg, Penthouse.'

'Som de fleste nok har hørt nu, blev Penthouse ramt af brand i nat. Først og fremmest vil vi rette en stor tak til vores gæster, der i situationen var gode til at holde hovedet koldt og følge personalets anvisninger. Og til vores personale hvis koldblodige indsats sikrede, at evakueringen forløb hurtigt og effektivt. Vores tanker er med de gæster, der skulle have behandling af sundhedspersonalet, hovedsageligt på grund af røginhalering ud fra de foreløbige meldinger,' skriver de.

Det er endnu ikke blevet meldt ud, præcis hvad der skete i de dramatiske minutter. Tidligere har politiet fortalt BTMX, at der sandsynligvis var tale om noget brændt udsmykning i loftet, som har dryppet ned på folk.

Heller ikke Penthouse kan sige, hvordan det gik så galt. Ej heller ved de, hvornår de berørte gæster kan komme tilbage og hente de ting, de havde lagt i garderoben.

'De første meldinger er dog, at ilden har været på et så begrænset område og er slukket så hurtigt, at ingen genstande i garderoberne har lidt overlast,' skriver de.

'Vi har ikke ord, der kan beskrive, hvor kede vi er af det skete, og alle vores tanker og gode ønsker går i øjeblikket til de gæster, der kom til skade.'

Politiet fik anmeldelsen om branden kl. 3.11. Da BTMX var forbi stedet kort før klokken seks lørdag morgen, blev der stadig arbejdet på stedet, mens evakuerede stod foran indhyllede i tæpper.

Lørdag formiddag oplyste Københavns Politi til BTMX, at man ikke udtaler sig om branden, så længe efterforskningen er i gang.

LÆS OGSÅ: Københavnsk natklub i flammer: Flere hundrede evakueret

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Den sidste direktør holdt i 21 dage:...
bt.dk
FCK er færdige i Europa: Så mange...
bt.dk
Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx