Af - 24/11-15 08:15

Av! Her er fem gode steder, du kan pleje dine tømmermændAv! Her er fem gode steder, du kan pleje dine tømmermænd

Har du en vild weekend forude? Bare rolig - København har masser af steder til den tømmermands-ramte. Vi guider dig til fem af slagsen.

storybild

Morgenmadstallerken hos Café Dyrehaven på Vesterbro. (Billede: Lauren T., Yelp.)

Av mit hoved ... Vi kender det vist alle: Om aftenen dansede du på bordene, og der var ikke grænser for, hvor mange alkoholiske drikke, du kunne tylle ned. Dagen efter har du mest af alt lyst til at gemme dig under dynen og kramme en pose chips.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Kloge hoveder siger, at frisk luft skulle være godt for tømmermændene, og når du nu har begivet dig udenfor, kunne du passende pleje dit hoved og sarte mave med noget godt, saltet og snasket på en af Københavns cafeer. I denne uge giver vi dig førstehjælp til tømmermænd med fem steder, som virkelig har gjort indtryk på Yelps anmeldere.Rebecca M., Frederiksberg: Mine tømmermænd skulle plejes, og derfor besluttede jeg mig for at cykle tværs igennem byen for at få mad herfra. Jeg kunne SLET ikke beslutte mig for hvad jeg skulle have – men da priserne er helt vanvittigt gode, kunne jeg bestille tre ting.Magnus B., København S: Er du typen, der skal vækkes med en kindhest og ægte hangovermad (...)!? Tag forbi The Union Kitchen og bestil The Bartenders Hangover Burger. Kindhesten får du i form af et Fernet Branca shot. Uanset hvad. Sådan!Mathias J., København: For nyligt genopdagede jeg Leifs Pizzeria i et pinefuldt anfald af tømmermænd. Jeg havde brug for at kurere min krop og sjæl med lidt pizza (...). Lige så snart jeg tog den første bid af pizzaen smeltede mit hjerte fuldstændigt.Antesa J., Frederiksberg: Det bedste er at bestille den fulde pakke (Morgenmadstallerken). (...) Tilføjer du et shot ingefær, er jeg temmelig sikker på, at dine tømmermænd er forsvundet, og at du ikke behøver spise igen resten af dagen. Bonus. (Oversat af Yelp).Helle A., København: Jeg valgte et smilende æg (det var perfekt), surmælk med musli (...), en croissant og både en kop kaffe og en kop te (teen til at rense en lille bitte ud fra lørdagens strabadser og kaffen til at komme igennem søndagen).


LÆS OGSÅ: Klar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrød


LÆS OGSÅ: Her finder du god aftensmad til under 100 kroner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx