Af - 16/11-15 23:20

Kendt natklub får bøde efter lydoptagelse: - Vi lukker ikke flere fyre indKendt natklub får bøde efter lydoptagelse: - Vi lukker ikke flere fyre ind

Natklubben Sunday skal betale en godtgørelse til en ung mand for at nægte ham adgang på grund af hans køn.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik gennem galleriet og se de vilde billeder fra Sundays 2 års vanvidsfødselsdag. - Jeg startede med at sidde nøgen i lotusstilling og hælde blod ud over mig og lærredet. Det hele var meget intuitativt. Jeg bruger ofte blod i mine værker, det fungerer godt både godt visuelt og størkner flot ind, fortæller kunstneren Sophus Ritto. - Jeg havde en flødeskumssprøjte fyldt med okseblod blandet med fløde, som jeg sprøjtede ud over de nærmeste beskuere. Der ramte jeg et par Hugo Boss-jakkesæt-typer. Det var der vist nogle, der ikke brød sig om . Men ellers er mit indtryk, at folk godt kunne lide energien i det, siger Sophus Ritto. 21 liter okseblod, som var filtreret og hældt på hvidmalede mælkekatoner, fjer, skibslak, spraymaling som agrede flammekaster og nepalesiske perler blev brugt til at skabe maleriet, der tog omkring en halv time at kreere. - Det fungerer ofte godt at være nøgen. Det er også en ego-ting, det er jo meget rart at blive kigget på. Så det var jeg ikke så nervøs for, fortæller Sophus Ritto. - Det er kun ens egen kedelige fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre! Vi vil så vidt muligt prøve at skabe et alternativ for vores gæster - noget man ikke kan opleve andre steder i Danmark! En getaway for Københavns sarte sjæle, fortæller talsmand for Sunday Jon Vanggaard Thomsen om festen. - Vi har altid livesex på klubben. Det er en af grundene til, at vi åbnede Sunday. Jo mere sex, des bedre, siger Jon Vanggard Thomsen. - Folk forventede RnB, men fik et skud med heavy metal i stedet. Shit det fungerede, og vi er meget tilfredse med resultatet. Steroide-pumpende bodybuldere og sexede pudderdåser satte gang i festen. - Efterfølgende begav jeg mig ud i natten i min blodige mundering med en masse tequila. Det var en god fest, lyder dommen fra den 20-årige kunstner. Sophus Rittos maleri er nu sat til salg i hans galleri Limbo - det koster 45.000 kroner. Det endelige resultat. Lækkert close-up af maleriet.

I galleriet herover kan du se spektakulære billeder fra natklubben Sundays to-års fødselsdag i oktober.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Der var tale om forskelsbehandling, da en mand blev afvist i døren til den kendte natklub Sunday på grund af hans køn.

Det har Ligebehandlingsnævnet afgjort, og i den forbindelse skal natklubben, der delvist er ejet af komikeren Casper Christensen, betale en godtgørelse på 2.500 kroner til den afviste mand.

Klageren har forklaret over for Ligebehandlingsnævnet, at han i januar 2014 ventede i køen til natklubben i op mod 40 minutter, inden han blev nægtet at komme ind, mens en kvinde i hans selskab blev budt velkommen.

Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag
Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag

- Vi lukker ikke flere fyre ind. Der er rigtig, rigtig mange fyre derinde, lød forklaringen ifølge en lydoptagelse, som Ligebehandlingsnævnet har lagt vægt på i forhold til afgørelsen.

Sunday nægter at have forskelsbehandlet og har over for nævnet påstået, at klageren er en kendt gæst blandt personalet, som flere gange har medvirket til uroligheder på natklubben. Men den påstand har klubben ikke kunnet bevise.

Over for metroxpress fortæller direktør Simon Lennet, at Sunday ikke vil ændre praksis i døren.

- For at være helt ærlig så føler vi den afviste spilder statens ressourcer og travle offentlige ansattes tid ved at gennemføre dette forløb, siger han og fortsætter:

- Det får ingen betydning. Vores picker i døren afviser hver åbningsaften flere hundrede gæster. Vi er en medlemsklub og vores koncept er bygget op på kun at lukke gæster, vi føler vil bidrage til festen, ind på klubben på den pågældende aften. Derfor afviser vi mange gæster på mange forskellige grundlag.

Kendisklub: Pickeren er nødvendig, når folk har drukket 32,5 liter spiritus
Kendisklub: Pickeren er nødvendig, når folk har drukket 32,5 liter spiritusHar du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx