Af - 05/01-16 13:57

Velkommen til det nye år - her er fem steder, der sikrer dig en sund startVelkommen til det nye år - her er fem steder, der sikrer dig en sund start

Har julen budt på lidt for meget god mad og søde sager? Her er fem steder i København, hvor du kan få en sund start på året.

storybild

Simple Raw disker - som navnet antyder - op med forskellige former for raw food. (Billede: Cecilie Lykke D., Yelp.)

Hvor december byder på juleknas, flæskesteg og afslapning på sofaen, står januar ofte i sundhedens tegn. For når det nye år skydes ind, lover vi os samtidig at leve bare liiidt sundere dette år.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Har du også et ønske om at tabe lidt af julesulet og starte året på en sund måde, er der hjælp at hente her. Og fortvivl ikke - sundt kan også være lækkert. Der er masser af steder i København, der serverer indbydende grønne retter. Her er fem steder, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:Maria E., Vanløse: Hos Vita Boost i Torvehallerne får man de lækreste juicer og smoothies! Her er noget for enhver smag, de søde og frugt-baserede og de sunde og grønne af slagsen. Er du til de grønne så må jeg anbefale dig at prøve K-bomben, det er min ultimative favorit!Amanda W., Nørrebro: Det absolut bedste salatsted i København! Deres salater er über lækre med masser af lækre, friske råvarer, flotte farver, store portioner og mere end bare rimelige priser! (...) De har et tilbud, hvor man får en juice med til en slik!Malou B., Rungsted Kyst: Deres brunch var også super lækker! 175 kroner kostede den, så det er lidt dyrere end en typisk brunch på en alm. café. Men det er også meget bedre mad, sundere og bedre for både dyr og miljø! :)Caroline Bergman H., København: WEDOFOOD er min absolut yndlings salatbar, og det kan ingen rykke ved. Jeg har endnu ikke smagt en salat derfra, som jeg ikke har syntes om. Specielt er 'Favoritten' anbefalelsesværdig med dens tangsalat, spinat, kylling, gomadressing og edamame bønner.Benjamin O., København NV: Som der ligger i navnet, er Proteinbaren et sundt spisested. Man kan selv bygge sin ret, sandwich eller æggewrap. Dette er super fedt, hvis man følger en kostplan. Hvis ikke, har de på forhånd sammensat seks forskellige retter, sandwiches og æggewraps.


Disse fem nye steder hittede i 2015
Disse fem nye steder hittede i 2015

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx