Af - 04/02-16 09:06; Opdateret: 04/02-16 10:47

20-årig model: - Jeg er blevet en utrolig god smalltalker20-årig model: - Jeg er blevet en utrolig god smalltalker

Fashion Week har igen ramt København og onsdag startede de første modeshows for alvor. Vi har fulgt en af de unge modeller Asger Nedergaard backstage.

Bildstrecke im Grossformat »
Asger Nedergaard er 20 år og model. Han har været i modelbranchen i cirka halvandet år, hvor han har gået omkring 20 shows i København, London, Paris og Milano, blandt andet for mærker som Dior. Følg Asgers dag i billeder backstage. Backstage til modeshow med det danske herremærke Tonsure på Rådhuset i København. I den ene ende er makeupartister i gang med at give modellerne makeup på inden showet. I den anden ende hænger tøjet på bøjler med de mandlige modellers navne og nummer. Asgers outfit for dagens modeshow hos Tonsure. I løbet af ugen har Asger og de andre modeller været til casting og fitting af tøjet. Modellerne bliver instrueret i, hvordan deres catwalk skal sidde lige i skabet under dagens modeshow. Asgers makeup får en opfriskning, inden han skal i tøjet. - Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til at få lagt en eyeliner under øjet, siger Asger, der dog bider det i sig, da stylisten går i gang. Der bliver strøget skjorter og bukser backstage i sidste øjeblik inden showet starter. Asger er parat til at indtage catwalken på Rådhuset iført tøj fra Tonsure. Asger og de andre modeller står linet op inden showet starter. - Modeshows er altid forsinkede, fortæller Asger, der nu er begyndt at have en lille smule sommerfugle i maven. Showet er i gang. Modellerne skal gå catwalken to gange. - Sportlyset skal man vænne sig til. Jeg husker et modeshow, hvor der var et spotlys lige inden man gik ud fra catwalken, og der skulle jeg virkelig holde tårene tilbage, fordi det skar i øjnene, fortæller Asger.

Følg modellen Asger backstage.

20-årige Asger Nedergaard indtog onsdag catwalken under Copenhagen Fashion Week. Følg hans dag på video og i billeder herunder og i billedegalleriet øverst.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klokken er 11.00 og Asger Nedergaard møder ind til dagens første modeshow på Rådhuset, hvor han skal gå for det danske herremærke Tonsure. Heldigvis for Asger skal han kun have et sæt på i dag.

- Det er ret lækkert. Det kan det være ret stressende at skulle ud og skifte tøj under et show. Et jakkesæt er ikke så hurtigt at få af, fortæller 20-årige Asger, der blev student sidste sommer og nu har et sabbatår.

Asger får opfrisket sin makeup endnu engang inden showet. Se videoen herunder.Klokken 12 har alle modeller fået lagt makeup, det sidste tøj er ved at blive strøjet og stemningen er rolig. De næste 1 1/2 time går med at vente.

- Jeg er blevet en utrolig god smalltalker. Hvis man ikke kan lide at være social og møde nye folk, så er det en ekstrem kedelig branche, lyder det fra Asger, der har gået omkring 20 modeshows i både København, Milano, Paris og London.

Modellerne bliver instrueret en sidste gang, inden de skal på catwalken. Se videoen herunder.

Gratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dag
Gratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dag


Klokken 14.10 går det løs på catwalken, og Asger og resten af det mandlige hold giver den alt, hvad de har lært. Med et begejstret publikum i ryggen, forlader de scenen. Men Asgers dag slutter ikke her. To shows venter forude. Et på Christianshavn og et senere igen på Rådhuset. Men selvom proceduren er den samme, bliver det dog aldrig ensformigt.

- I modeverdenen sker alting altid i sidste øjeblik, siger Asger, og cykler videre ud i modeugen.

Se Asger på catwalken i videoen herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Gymnasium lukket ned efter lovbrud:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx