Af - 21/01-15 11:33

Danmarks største privatfest: 14.000 vil slå sig løs i lejlighedDanmarks største privatfest: 14.000 vil slå sig løs i lejlighed

- I forbindelse med at metroen er færdigbygget, vil vi gerne invitere alle til stor fest, alle er inviteret. Alle. Alt, skrev et par roomies på Facebook for sjov. Og alle vil tydeligvis gerne med. I dag har mere end 14.000 tilmeldt sig festen.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Hvad skal du tirsdag den 2. April 2019?

Selvfølgelig til fest i en lejlighed på Godthåbsvej, Frederiksberg, for at fejre at metrobyggeriet er færdigt.

TV: Betjent hjælper metrobaby til verden juleaften
TV: Betjent hjælper metrobaby til verden juleaften

I hvert fald hvis du er en af de 14.000 personer, der på Facebook har meldt sig til ’Metroen-Er-Færdig-Fest 2019’, der i løbet af de seneste uger er gået viralt.

Bag festen står de to roomies Bror Skardhamar og Mette Isaksen, der oprettede begivenheden som en intern joke. Og nu har det altså taget fart – så meget, at Metroselskabet har ringet og tilbudt assistance.

Hårde anklager mod metro-chef: Arbejder spiddet med søm
Hårde anklager mod metro-chef: Arbejder spiddet med søm

- De synes, det er sjovt, og de har sagt, at de vil stille med 100 mand, siger Bror Skardhamar, som også har fået tilbudt en rundvisning i metrobyggeriet efter festens store omtale på Facebook.

Der er dog dårlige nyheder til de tusindvis af deltagere til festen.

Metroen kører igen direkte til lufthavnen
Metroen kører igen direkte til lufthavnen

- Det er jo bare en joke, og det tror jeg også, folk ved. Det er jo ikke engang sikkert, vi bor her til den tid, siger Bror Skardhamar.

Dog lever håbet om en enorm metro-folkefest forsat. I hvert har flere festarrangører ringet til folkene bag Facebook-eventet for at tilbyde at holde festen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx