Af - 20/03-14 13:53; Opdateret: 20/03-14 14:09

Latex, bondage eller høje hæle? Nu kan du se fetish-film i biffenLatex, bondage eller høje hæle? Nu kan du se fetish-film i biffen

Tre dages fetish i biografmørket går i gang fredag, når en ny filmfestival rammer København

storybild

(Billede: Pr-foto fra filmen Pan Play Decadence)

Skal du bindes, have paryk på eller bare prøve lidt fræk sexleg under vandet? Fetish er mange ting og det kan man få at se med egne øjne, når tre dages filmfestival af den mere kinky slags finder sted i Husets Biograf.

Fetish Film Festival hedder eventen, hvor man både kan møde en japansk kunstner, der bruger bondage som et virkemiddel, det ældre kærestepar, der binder hinanden og parret, der mødes i en pool og laver noget, der ikke var gået an i Lalandia.

Modne kvinder jager unge mænd på nettet
Modne kvinder jager unge mænd på nettet

Men selv om det handler om sex, så er det er ikke pornofilm, der vises på festivalen, siger dokumentarinstruktøren Steen Schapiro, der står bag programmet.

Hver tredje er utilfreds med sexlivet
Hver tredje er utilfreds med sexlivet

- Nogle film vil være erotiske, men alle filmene er dokumentarfilm, der handler om en subkultur, siger han og nævner at en af filmene handler om, hvordan den ene halvdel af et kærestepar håndterer den andens interesse for fetish.

Han regner derfor også med at publikum vil være meget blandet i de tre dage festivalen varer.

Så mange par har opgivet sex
Så mange par har opgivet sex

- Der vil være folk i salen, der er interesseret i seksualkultur, og så vil der være nogle der er lidt kinky og så selvfølgelig dem, der bare er nysgerrige, siger han.

For ifølge Steen Schapiro er fetishkulturen ikke længere så stort et tabu.

- Det har ‘Fifty Shades of Grey’ lavet om på. Folk har fundet ud af, at rollelege og høje hæle også kan være en fetish, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx