Af Webstud/AS - 01/12-17 22:20

Nu kommer populær gin-festival til København igenNu kommer populær gin-festival til København igen

Copenhagen Gin Fests debut var sådan en succes, at mange gin-entusiaster ikke fik fat i en af de eftertragtede billetter. Nu vender festivalen tilbage - denne gang med et bredere udvalg og mere plads end sidst.

storybild

Hvis du ELSKER gin & tonic, bør du måske slå et smut forbi Copenhagen Gin Fests til februar. (Billede: Shutterstock/Arkiv)

En festival dedikeret til alkohol. Siger det dig noget?

Nej, der er ikke tale om Roskilde Festival, hvor det flyder med varme Harboe-dåseøl, gamle Gajol-shots og slavevodka i stride strømme.

LÆS OGSÅ: Danskerne har stemt: Denne drink er den VÆRSTE af alle

Der er derimod tale om en festival dedikeret til én bestemt slags sprut, nemlig gin. Så hvis du kun kender til klassikere som Bombay, Gordon's og Tanqueray, vil din indre gin-entusiast lyse op, når du finder ud af, at der på Copenhagen Gin Fest vil være op mod 230 forskellige brands fordelt på 60 forskellige stande, der disker op med hver deres version af den krystalklare drik.

Fredag og lørdag den 16. og 17. februar kan man indvie det nye år med en gin & tonic eller en dry martini til 'Skandinaviens første, største og lækreste Gin Festival', der vender tilbage - med tre gange mere plads - efter en hæsblæsende debut i fjor. Billetterne koster 220 kroner for indgang om dagen og 300 kroner om aftenen og kan købes her.

LÆS OGSÅ: Drømmejobbet? Nu kan du blive betalt for at drikke gin

Selv om gin har en alkoholprocent på omkring 40, og festivalen er placeret i København, er det ikke ensbetydende med, at Copenhagen Gin Fest skal være en ren og skær drukfest.

Det er nemlig en begivenhed henvendt til gin-entusiaster, hvilket ikke kun drinksene beviser, men også den spiselige menu, hvor der, ifølge event-beskrivelsen, er disket op med 'lækker mad inspireret af de utallige gin krydderier'.

LÆS OGSÅ: Gin, vodka og snaps: Brug dine spiritusrester i maden

Lyder gin-festivalen indbydende, men er tanken om de dyre dråber svær at forene med decemberbudgettet? Frygt ej - det har arrangørerne nemlig overvejet. På Facebook-begivenheden, hvor 19.000 viser interesse, og 1.900 har trykket 'deltager', skriver initiativtageren, at der vil være gratis smagsprøver på 'G&T' - og så koster drinks kun en 50'er, hvilket må siges at være en del billigere end på de københavnske barer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx