Af - 09/04-15 15:21

Kendis-natklub korsfæstede dværgkongeKendis-natklub korsfæstede dværgkonge

- Vi gjorde det for at tage pis på påsken, lyder det fra medejer på Sunday. Ikke alle var dog lige begejstrede.

Bildstrecke im Grossformat »

Den populære natklub Sunday, som blandt andre er ejet af Casper Christensen og de to nattelivs-konger bag den hedengangne natklub 'Simons', Simon Lennet og Simon Frank, underholdt i løbet af påsken deres gæster med en korsfæstet dværg - tre dage i streg.

- Det var for at tage lidt pis på påsken. For os var det meget naturligt at lave lidt sjov, fortæller Sunday-medejer Simon Lennet til Metroxpress.

Rockstjerne afvist på Casper C’s natklub
Rockstjerne afvist på Casper C’s natklub

Ifølge dværgen, Simon Sørensen, bedre kendt som ‘Simon Dværg’, var det dog ikke alle gæster, der var lige begejstret for at se ham blive udstillet på et kors.

SE billederne fra Sunday og en masse andre vilde billeder af Simon Dværg i det købehavnske natteliv i galleriet øverst i artiklen!

- Der var nogle, der klagede over det. Men jeg beroligede dem med, at jeg hang der ganske frivilligt, siger Simon Dværg, der dog på ingen måde fandt situationen ydmygende.

- Når man laver en bilreklame er der ofte en høj, blondine med for at skabe blikfang. Det er det samme her. Men det er klart, det måske skubber til nogens grænser. Bare ikke mine, tilføjer Simon Dværg, der kun er lidt mavesur over, at han ikke scorede damer nok i løbet af torsdagen, fredagen og lørdagen, fordi han havde for travlt med at hænge på korset.

Hemmelig rigmand brugte 140.000 kroner på dansk natklub
Hemmelig rigmand brugte 140.000 kroner på dansk natklub

Dværgkongen
Sunday-medejer Simon Lennet har kun hovedrysten til overs for dem, der måtte være blevet forarget over natklubbens påskestunt.

- De har ikke sat sig ordentligt ind i sagen. Det er jo vores gode ven. Vi har virkelig lavet mange dumme ting med ham, siger Simon Lennet, der har kendt Simon Dværg personligt gennem mange år.

- Han er blevet trukket gennem værre ting. Vi startede med ham på Nasa i sin tid, hvor vi altid gik i byen med ham og satte ham på en udstoppet zebra på dansegulvet i et Superman-kostume. Han har også været udklædt som drag. Der er ikke det, han ikke har lavet, fortæller Simon Lennet, der senere hen byggede en bar i miniformat på den nu hedengangne natklub Simons, hvor hans gode ven solgte små flasker til gæsterne.

- Vi var lidt overtroiske, for vi holdt kun gode fester, når han var på arbejde. Så vi blev nødt til at finde noget fast til ham. Han sagde op på et tidspunkt, og så blev vi nødt til at lukke baren ned, for vi kunne ikke finde andre, der var små nok til at kunne stå i den, fortæller Simon Lennet.

'Skræmmende' ebola-fest på kendt natklub mødes af kritik: Usmageligt
'Skræmmende' ebola-fest på kendt natklub mødes af kritik: Usmageligt

Joints, nachos og hovedspark
Ifølge Simon Dværg selv har hans bekendtskab med de to nattelivs-konger da også budt på lidt af hvert gennem årene. Blandt andet har han været ‘brudepige’ til den enes bryllup og serveret joints og nachos til gæsterne fra en sombrero-hat, da Simons i sin tid holdt fødselsdag.

Kendt natklub forarger igen: Vores fester kræver stoffer
Kendt natklub forarger igen: Vores fester kræver stoffer

Hans velnok mest kendte stunt er ifølge ham selv, da han i sin tid underholdt folk ved at sparke sig selv i hovedet for en halvtredser, når han gik i byen.

- Da det kørte, var jeg i Go’ Aften Danmark og vise det. Jeg vil tro, at det højeste antal spark, jeg har lavet på en aften var ti, så der tjente jeg en god plovmand, siger Simon Dværg, der til daglig arbejder som salgsassistent hos Dansk Supermarked.

Unge piger giver blowjobs for at komme med til de rigtige fester
Unge piger giver blowjobs for at komme med til de rigtige fester

Bartender satte ild til baren: Fire unge indlagt
Bartender satte ild til baren: Fire unge indlagt

LÆS OGSÅ: Glemt og spærret inde: Mand faldt i søvn på diskotekets toilet

LÆS OGSÅ: Grov sms-besked koster diskotek 5.000 kroner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx