Af - 20/05-16 15:52

Weekendguide: Fuldmånefest, øl i lange baner og sommermarkedWeekendguide: Fuldmånefest, øl i lange baner og sommermarked

Så er det weekend - jubii! Vi guider dig til fem fede ting, du kan bruge den på.

Bildstrecke im Grossformat »
Fredag og lørdag skal der nørdes øl, når der for 16. gang afholdes Ølfestival i København. Arrangementet finder sted i Lokomotivværkstedet, hvor du for eksempel kan tage et øldommer-minikursus eller overvære DM i håndbryg. Derudover vil der selvfølgelig være masser af øl. Billetter koster fra 125-325 alt efter, hvor mange smagsprøver, du vil have med. Skål! Lørdag fejres Gadeidrættens Dag over hele landet. I København kan du på Refshaleøen teste dine skills på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter hos Big Heart Skateboarding, mens Move Copenhagen inviterer til Slackline og Acro yoga. På Den Røde Plads er der streetfodbold og i Nørrebroparken skatekonkurrence. Formålet er at få flere aktive børn og unge. Vær med til at fejre fuldmånen, når der lørdag er Full Moon Party på Halvlandet. Oplev kaskader af neonlys, dansende mennesker i selvlysende outfit, eksotisk thai-bar, djs, ildjonglører og balletdansere, når arrangørerne bringer det bedste fra de legendariske fuldmånefester på Koh Phangan til Refshaleøen. Open-air-festen starter klokken 12, og festen i den indvendige arena starter klokken 19. Billetter koster 200 kroner. I weekenden kan du få gode tips til, hvordan du får den flotteste altankasse, når Torvehallerne inviterer til altankasse-dage. Udendørstorvet vil være fyldt med blomster og krydderurter og Tagtomat kigger forbi. Torvehallerne sørger for gratis jord og hjælpende fingre – du skal bare medbringe en altankasse (eller du kan købe en hos dem). Så er det sommer! Søndag er Nørrebro-markedet Balders Biks tilbage til en ny sæson. Arrangørerne lover masser af sommerstemning med kolde lemonader, vinylplader og delikatesser fra Gastrotrucken. Der vil desuden være mulighed for at shoppe design, illustrationer og interiør. Markedet er åbent fra 11-16.

Weekenden er lige om hjørnet, men hvad skal du bruge den på? Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker af fede ting i København.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx