Af - 27/03-14 09:32; Opdateret: 27/03-14 10:57

Frank Jensen anklages for nepotismeFrank Jensen anklages for nepotisme

Liberal Alliance finder det helt forkert, at Frank Jensen (S) godkender støtte til arrangementer, som fagbevægelsen står bag. Overborgmesteren kalder kritikken useriøs.

storybild

Overborgmester Frank Jensen (S) og Liberal Alliances Lars Dueholm. (Billede: Frandsen Finn)

268.400 kroner. Det beløb er arrangørerne bag arbejdernes kampdag i Fælledparken sluppet for at betale gennem de seneste to år, fordi kommunens arrangementspulje har dækket diverse udgifter.

Frank Jensen bruger 200.000 kroner på hash
Frank Jensen bruger 200.000 kroner på hash

Men det skal være slut, mener Lars Dueholm (LA), som nu foreslår at gøre det forbudt at tildele midlerne til aktiviteter af partipolitisk eller fagforeningsmæssig karakter.

Især finder han det kritisk, at der er overborgmester Frank Jensen (S), der sammen med kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), godkender puljens tilskud.

Glad Frank Jensen får lynhurtig luksussportsvogn
Glad Frank Jensen får lynhurtig luksussportsvogn

- Det lugter af kammerateri og nepotisme. Kommunen skal ikke støtte en bestemt politisk observans. Frank Jensen taler selv til arrangementet og får i sidste ende pengene tilbage som støtte i sin valgkamp.

Overborgmester Frank Jensen har dog ikke meget til overs for de hårde anklager.

"Min kajak er mit frirum"

- Lars Berg Dueholms kritik er useriøs og skyder helt ved siden af. Arrangementspuljen uddeles efter helt faste regler og retningslinjer, og alle har lige adgang til at søge om - og modtage støtte fra arrangementspuljen.

Borgerrepræsentationen skal i aften stemme om Liberal Alliances forslag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx