Af - 10/11-15 16:55

Her finder du god aftensmad til under 100 kronerHer finder du god aftensmad til under 100 kroner

Du behøver ikke være en dyr fornøjelse at gå ud og spise i København . I samarbejde med Yelp guider metroxpress dig til fem steder med aftensmad for en hundredelap.

storybild

Sandwich og burger hos Paludan Bogcafé. Cafeen i indre by er flittigt besøgt af studerende, og menukortet har da også studievenlige priser. (Billede: Cecilie Lykke D., Yelp.)

Selv om vi stadig kun skriver november måned, så er det ikke til at komme uden om at julen står for døren - det har brunkagerne i supermarkedet afsløret for længst. December måned tager ofte hårdt på pengepungen, når der skal købes julegaver og drikkes juleøl. Men derfor du ikke skære helt ned på madbudgettet og leve af pasta og ketchup.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

København har faktisk mange spisesteder, hvor du ikke behøver smide mere end 100 kroner for et måltid - og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. I denne uge præsenterer vi dig for steder, som virkelig har gjort indtryk på Yelps anmeldere - velbekomme!Cecilie Lykke D., Valby: En meget god og charmerende oplevelse. Dette er studentens Mekkah, jeg mener, en lækker Burger med stort B til under 100 kroner, det er meget i orden. For en madglad sjæl som jeg er, bliver jeg helt varm i hjertet, når der ikke spares på noget.Niels L., Hellerup: Maden smagte fremragende og var i rigelige mængder, så ingen kunne klemme dessert ned. (...) Det er nok byens bedste low budget restaurant, og et sted jeg gerne lægger vejen forbi igen.Allan G., Frederiksberg Jeg er en happy man efter 2 gode øl og en kæmpe burrito som bare var perfekt (...) og så til kun 95kr og 0.5cl fadøl til kun 45kr.Naja Å., København: Jeg har kun spist der om aftenen, men rygtet siger, at morgenmaden også er ganske fornuftig. Priserne er rimelige (under 100 kroner), og portionerne er ret store (synes jeg). Jeg ved dog at man for en 10'er ekstra kan få sin mad i 'håndværker-størrelse'.Daniel C., København: Regningen er godt nok fair! 89 kr. For burger, fritter og mayo! Det er en pris der er til at forstå! Vi fik vand dertil som kun kostede en flad 5'er. Vi endte altså med at betale 94 kr. Pr. person!


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx