Af - 03/06-16 20:56; Opdateret: 04/06-16 12:32

Siggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pauseSiggi griller 1.100 bøffer i aften: Jeg kan aldrig holde pause

Tommi's Burger Joint forsyner gæsterne til Distortion Ø med saftige burgere, og den ekstraordinære burgerbar kræver en ekstraordinær burgerflipper ...

storybild

Siggi Sæti påstår selv, at han har flippet mindst en million burgere. I aften og i morgen langer han 1.100 over disken til Distortion. (Billede: RAVE)

Den islandske burgerkæde Tommi's Burger Joint er godt i gang med at overtage verden med saftige bøffer og blødt brød ... Eller i hvert fald Nordeuropa.

Først udkonkurrerede de McDonald's på vulkanøen, og siden er kæden åbnet i både Sverige, England, Tyskland og Danmark.

Distortion-boss: NU begynder festen for alvor
Distortion-boss: NU begynder festen for alvor

Senest på Refshaleøen i København, hvor Distortion-gæsterne hælder bøfferne ned i svælget ved den midlertidige burgerbod.

Og gæsterne får en sand burgerflipper-legende at opleve i aften og i morgen. Islandske Siggi Sæti (Seje Siggi) er fløjet ind til begivenheden, og han medbringer seks års rutine bag grillen

Folk pisser løs i gaderne - men slipper uden bøder
Folk pisser løs i gaderne - men slipper uden bøder

- Jeg har stegt og grillet millioner af bøffer gennem tiden, så man vænner sig til at stå her, siger islændingen, som alligevel kalder aftenen for en særlig hård en af slagsen.

- Der er hele tiden gang i grillen. Det er rimelig crazy, og det er umuligt at holde pause.

Tommi's Burger Joint holder normalt til i Kødbyen i København og er også på vej med en burgerbar i Aarhus.

Her er de sjoveste billeder fra Distortion
Her er de sjoveste billeder fra Distortion

Og der har været godt gang i geschæften i løbet af Distortion.

- Vi solgte 500 burgere på Nørrebro onsdag og 700 på Vesterbro torsdag, så i dag har vi taget 1.100 bøffer med, og vi regner med at sælge ud, inden vi lukker klokken 02.00 i nat, siger Andri Jònsson, cateringeventmanager hos de islandske burgervikinger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx