Af - 25/09-16 14:48

Tivoli laver Zombie-spil: Vildere end Pokémon GOTivoli laver Zombie-spil: Vildere end Pokémon GO

Allerede inden Pokémon GO erobrede verdens opmærksomhed, var Tivoli i gang med et spil, der bruger samme teknologi.

storybild

I Zombiespillet kan man eksempelvis opleve en zombie dukke frem fra søen i Tivoli. (Billede: Lasse Salling)

Når Tivoli slår slår den spindelsvævs-beklædte port op til Halloween 14. oktober, kan du hive mobilen frem og komme på stemningsfuld zombiejagt.

Forlystelseshaven lancerer nemlig Zombiespillet, der ligesom det populære Pokémon GO bruger såkaldt augmented reality-teknologi. Downloader man appen med spillet og går en tur i Tivoli, kan man på sin mobil se zombier komme hen mod en. Her gælder det så om at ramme dem med græskar.

De dygtigste zombie-jægere vil optræde på en liste på Tivolis hjemmeside og på Facebook. Og der er også præmier på spil, afslører marketingchef Michala Svane.

PR-foto for Zombiespillet.

Ideen er at bruge teknologien til at skabe nye oplevelser for havens gæster. Og Zombiespillet er skabt af den danske virksomhed Intertisement, og har været undervejs et godt stykke tid før Pokémon GO slog igennem.

- I foråret inden vi åbnede, brugte vi augmented reality til at markedsføre forlystelsen Fatamorgana. Så der begyndte vi så småt at arbejde med teknologien og fandt ud af, det kunne være sjovt at arbejde videre med det, siger Michala Svane.

Hun mener at det har en klar fordel, at mange nu har prøvet Pokémon GO.

- Pokémon GO har banet vejen, så det ikke er helt fremmed for folk at gå med mobilen og få den her ekstra dimension på omgivelserne, siger Michala Svane.

- Jeg synes, vi har strukket teknologien rigtig langt i forhold til at give en mere livagtig og indlevende oplevelse. Det er ikke det samme som Pokémon GO, og er et spil man spiller mens man er i haven. Men i forhold til design og integrere spillet i den unikke stemning der er i Haven, kan vi noget andet, siger hun.

Tivolis App, der giver adgang til spillet, kan downloades gratis som til både iOS og Android. Spillet er tilgængelig ved åbning af Halloween i Tivoli.

Spillet kan opleves, når haven åbner op for Halloween 14. oktober til 6. november.

LÆS OGSÅ: TV: Kravl med op i Tivolis højeste tårn - hvis du altså tør?

LÆS OGSÅ: Galleri: Glade vovser til Hundens Dag i Tivoli

LÆS OGSÅ: Allerførste interview: Gulddreng giver scoreråd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Indgangen til Pusher Street blokeret...
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Bendtner udstilles og revses: 'Han...
bt.dk
Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx