Af - 26/04-16 11:17

GUIDE: Her kan du få styr på sommerfrisurenGUIDE: Her kan du få styr på sommerfrisuren

Vi guider dig til fem gode frisører i byen, hvor du kan få en lækker sommerklipning.

storybild

Hos Reno Blvd på Gråbrødretorv 4 får du kyndig vejledning og klipning. (Foto: Nicolai N.)

Skal håret have en overhaling inden sommer?

Vores gode Yelp-anmeldere har samlet byens bedste frisører til dig, der er ude efter den gode pris, den fantastiske service eller 'blot' det fabelagtige resultat.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.


Christine D., København: Tag imod min varmeste anbefaling af denne frisør. Her hersker no muss, no fuss. Vel udvalgte og gode produkter, kyndig vejledning og klipning. Hyggelige og underholdende lokaler. Du får tilbudt dejlig kaffe eller te. Du går derfra som en glad og tilfreds kunde.


Christina S., Sydhavnen: Neel er super dygtig og sød, jeg er altid tilfreds når hun har klippet mig. Desuden satte Neel mit hår til vores bryllup - og selvom jeg var meget krævende, fik hun det til at være lige, som jeg havde drømt om!


Philip T., København S: Helt vildt overraskende godt! Prisen smed mine forventninger i bund. Klip til 130 kr fik mig til at forvente det, som en frisørbekendt kalder for "hundeklippere". (...) Aldrig har jeg fået så meget opmærksomhed, på den gode måde, for en klipning.


Søren L., København: Min nye frisør i København — efter 3 års søgning! Nick har en fantastisk evne til at se, hvordan ens hår lige præcis skal være — og derefter også føre det ud i livet!


Marie K., København: Jeg går altid glad, tilfreds og godt underholdt fra Mille, Turner og de andre piger i Lars Bjørnsstræde. De er med på moden, anbefaler det der passer til kunden, og den type man er, og tør være ærlige.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx