Af - 13/09-16 16:45

Københavnere jubler over sommervejret: - Det er mega lækkertKøbenhavnere jubler over sommervejret: - Det er mega lækkert

Tirsdag bød på den varmeste dag i september i 69 år. Metroxpress var taget til Islands Brygge for at møde nogen af dem, der nyder sommervejret.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom sommerferien for længst er slut, kalenderen kalder efterår, og studierne er startet, så er det ikke ovre med sommervejret.

Med temperaturer op mod 30 grader er der ikke blevet målt lige så varme sommerdage i september siden 1947. Efteråret er heller ikke til at få øje på, da metroxpress tager en tur til Islands Brygge..

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Bryggen er fyldt med letpåklædte unge, der solbader, drikker øl og hænger ud med vennerne. En af dem er Simon Hansen, der er taget på Bryggen med en håndfuld drenge fra studiet.

- Det er første gang, jeg er her, og det er lækkert med godt vejr og drengene, siger Simon Hansen.

En af studiekammeraterne, der ikke har lyst til at stille op med navn, nævner damer i knap så meget tøj og en lækker tan også er årsagen til, at de tog herhen.

Pyha! Her bliver det stegende hedt - Næsten 30 grader
Pyha! Her bliver det stegende hedt - Næsten 30 grader

‘Damer’ er der nok af på Bryggen. Metroxpress møder en gruppe, der alle studerer til sygeplejerske, men har fået tidligt fri og er taget på Bryggen for at sole. Også de er begejstret for de høje temperaturer.

- Det er mega lækkert med godt vejr! Det giver også en rigtig god stemning i København, siger Linnea Nørregaard Habersaat.

Linnea fortæller også, at hun mest af alt håber på, at det gode vejr fortsætter til 1. oktober, så hun kan få muligheden for godt vejr på sin fødselsdag, da det sjældent sker.

Ifølge vejrudsigterne skulle det gode vejr fortsætte de næste par dage.

Efterår er det nye sommer: Så hedt bliver ugens vejr
Efterår er det nye sommer: Så hedt bliver ugens vejr

Her får du byens bedste tapas
Her får du byens bedste tapas

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx