Af - 20/05-15 10:37; Opdateret: 20/05-15 18:59

TV: Skøn og svedig morgenfest i SøpavillonenTV: Skøn og svedig morgenfest i Søpavillonen

Med maven fuld af kaffe og croissant slog flere 100 unge sig i morges løs på søpavillonens dansegulv på vej til arbejde.

Bildstrecke im Grossformat »

Sveden blev lyst op af blå og pink farver på dansegulvet til morgenfesten Rise & Shine.

Svanerne ved søerne blev vækket med et brag her til morges, og deres grønne areal omkring søpavillonen blev omringet af flere 100 parkerede cykler. Der var i morges dømt fest i København!

”Nants ingonyama” råber en afrikansk velkendt stemme ud af højtalerne. De dansende gæster bliver vækket med samme melodi som dyrene på savannen i Disneys Løvernes Konge.

Sangen går over i en mixet version, der er mere dansevenlig, og gulvet er nu for alvor levende.

Blåt og pink lys dominerer det store aflange dansegulv. Dj'en er næsten negligeret i hjørnet, og det kan være svært at se dem, man danser overfor, når kanonerne spyer med røg.

Køen ind til søpallivionen begynder at tage form, mens solen bliver varmere og varmere. Selve garderoben er næsten ikke til at få øje på, da tre lag af ivrige og morgenfriske unge står rundt om disken.

De unge i København vil til fest.

Morgenfesten hedder Rise & Shine og er den tredje af sin slags. Arrangørerne bag festen er seks unge mennesker, der kalder sig Renegade Runners. Cirka en gang i kvartalet arrangerer de morgenfest – og alle er velkommende. Entreen er gratis og de mange DJ's frivillige. Arrangementet er non-profit.

Arrangørernes intention med festen er at skabe en fest, hvor folk kan fyre den af på dansegulvet, uden at det involverer alkohol.

Kaffen er skoldhed, og croissanterne dufter ude foran søpallivionen, hvor de svedige dansere kan køle af til en flot havudsigt og nogle fornærmede svaner. Indenfor er dansegulvet godt fyldt, og dansemovene virker mere energiske, end dem du ser i weekendens fulde nattetimer.


Dresscoden er hverdagstøj med en anelse ekstra make-up, og dertil har et hjerte klistret sig fast på alle gæsternes kinder i farverne guld og rød.

Møder du en én med hjerte på kinden i dag, ved du, at det er en morgenfrisk københavner, der startede dagen ud med dans!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx