Af - 31/08-16 11:36

Spis eksotisk på fem hotte steder i KøbenhavnSpis eksotisk på fem hotte steder i København

Længes du efter varmere himmelstrøg? Få et bid af varmen med denne guide, der viser dig de hotteste nye eksotiske steder i byen lige nu.

storybild

Cucumber wasabi salat, broccolisalat og sides med grøntsager, onion rings og fritter hos Lo-Jo's Social i indre by. (Billede: Cecilie Lykke D., Yelp)

Den der sommer, hvor blev den af? Ja, ja bare rolig – det kan jo stadig nås. Vejrguderne har sørget for lækkert vejr denne uge, og hvis ikke solen skinner, kan du stadig få en dejlig indian summer med masser af varme og farver på byens restauranter.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I denne uge guider Yelps anmeldere nemlig til, hvor du kan spise nyt og eksotisk mad på flere nye steder i byen. Drøm dig væk til Australien, Hawaii, Latinamerika, Indien og Afrika på disse hotte steder i byen.


Cecilie Lykke D., Søborg: Ja! Endelig et sted der kan tilberede grøntsager, og som tryller frem sprøde fritter med fantastisk smag. (...) Med en stil som minder om en amerikansk diner, blandet med et moderne hostel (på den gode måde!)


Camilla S., København: Okay, halleluja! Endnu en ny klima-venlig café (økologisk, sæson-præget, vegetarisk) som bare sådan uden videre høster 5 stjerner fra mig. Uden jeg er i tvivl. Overhovedet! (...) Jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage hertil.


Sanne B., Greve Strand: Et farverigt, smagfuldt og lidt larmende eksotisk fristed, der står i lysende kontrast til mange andre restauranter i København. Det er hverken minimalistisk, stilet og pænt. Det er varmt, eksotisk, uens og larmende... og meget charmerende.


Agnes Linnea E., København: Vi bestilte begge to en pandekage med alt på! Og deres kolde hjemmelavede chai te. Mens vi ventede på maden hældte hun op vores chai i to små søde lerkrus. (...) Man ku' mærke at det var chai lavet med kærlighed. Masser dejlige krydderier.


Nicolai W., Greve: Vi faldt over denne afrikanske foodtruck og hvilken dejlig overraskelse! Vi fik serveret en Rolex med sweet potato fries og basilikum sauce. Det blev serveret i en afrikansk pandekage baseret på mel og en grøntsagsfond. Super lækkert.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil med farlige stoffer brudt i brand
bt.dk
Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
LIGE NU: Nyt skoleskyderi i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx