Af - 19/01-16 12:57

Fryser du? Her finder du byens bedste varme chokoladeFryser du? Her finder du byens bedste varme chokolade

Når det er koldt, er der ikke noget bedre end en god kop varm chokolade. I samarbejde med Yelp har vi fundet de fem bedste til dig

storybild

Hotel Chocolat har ifølge Yelps anmeldere en af byens bedste kopper varm chokolade. Foto: Eva K., København. (Billede: Eva K. Yelp)

Det er en kold tid, som vi lever i. Alle går rundt og fryser... Er du træt af at pakke dig ind i hue, vanter og tørklæder? Efter en kold weekend med minusgrader og sne går mange af os formentlig rundt og drømmer om palmer, strand og varme.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Og hvad varmer bedre end en god kop varm chokolade? Der findes et hav af forskellige varianter. Med flødeskum, med skumfiduser og med mørk eller lys chokolade. Vi har samlet de fem steder, hvor du ifølge Yelps anmeldere får den bedste slags.Eva K., København: Jeg har prøvet to forskellige, den sidste med hasselnød og med chokoladeflødeskum. Den var helt fantastisk, cremet, smagfuld og lækker. Det er helt klart et favoritsted for varm chokolade i København.
Lærke N., Frederiksberg: Sjældent har jeg fået en så intens og lækker varm kakao, som jeg har fået her. Den serveres i den fineste sølvkande og har en kraftig smag af kvalitetschokolade.Sanne B., Greve Strand: Den varme chokolade er himmelsk, og nok den bedste jeg nogensinde har fået. Jeg tror en del af hemmeligheden er en god vanilje, som giver en frugtig og let smag midt i den kraftige chokolade. Den kunne jeg godt komme tilbage efter en dag.Susanne Højlund N. Farum: Varm kakao med flødeskum er altid en vinder, men min eventyrlyst lyste da jeg så, at man kunne få en chilikakao.
Det var en sjov oplevelse. Den helt normale kakaosmag, så perfekt som den kunne være, med en stærk eftersmag af chili.Marie F. Frederiksberg: Der er et meget klassisk kaffekort med bønner fra Kontra på Lille Trianglen og derudover mulighed for varm mørk, lys og hvid chokolade.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx