Af - 04/05-16 10:46

TV: Så vild er Tivolis nye forlystelseTV: Så vild er Tivolis nye forlystelse

Metroxpress var med, da Tivoli tirsdag havde premiere på verdens første 3-i-1-forlystelse, Fatamorgana.

Den vilde del af Tivolis nye forlystelse, Fatamorgana, skulle kunne få selv den mest forhærdede adrenalinjunkie til at hvine, så da metroxpress' udsendte tirsdag skulle prøve den, var det med bankende hjerte og en god portion nerver. For det har aldrig været de vilde forlystelser, der har trukket mig i Tivoli.

Tivoli udsætter åbning af ny forlystelse
Tivoli udsætter åbning af ny forlystelse

Efter at jeg satte mig i forlystelsessædet, kunne jeg høre medpassagerer tale om, hvorvidt turen ville få dem til at få kvalme og kaste op. Det dulmede selvfølgelig ikke ligefrem nerverne, så selv om der kun gik fem minutter, inden turen gik i gang, føltes det som en evighed.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Pludselig gik det opad til 45 meters højde. Ingen vej tilbage. Og det gik faktisk ganske fint. Det kildede lidt i maven, mens det drejede rundt, og imens fik jeg en flot udsigt ud over byen fra forskellige vinkler.

Alligevel kunne jeg ikke slappe helt af, for jeg forventede hele tiden, at farten ville blive sat op, så det ville blive lige så vildt, som jeg havde forventet. Men det skete aldrig. Så da forlystelsen kørte ned igen, åndede jeg lettet op, men sad samtidig med en antiklimatisk følelse, fordi mine forventninger var så opskruede.

Er forventningen blot et sus i maven og en flot udsigt over København fra 45 meters højde, burde Fatamorgana imidlertid være et hit for de fleste – også i den vilde udgave.

Tivoli undrer sig over trukket byggetilladelse
Tivoli undrer sig over trukket byggetilladelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
LIGE NU: Politiet om meldinger om...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Hareide afslører sin startopstilling:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx