Af - 06/02-14 10:03; Opdateret: 06/02-14 13:31

Den Blå Planet: Kun studierabat til biologi-studerendeDen Blå Planet: Kun studierabat til biologi-studerende

Det er kun bestemte studerende, der må få studierabat ved indgang til nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet. De studerendes fællesråd kalder det ærgerligt

storybild

Den Blå Planet giver kun studierabat til studerende med en veterinær- eller biologiuddannelse. Formanden for Danske Studerendes Fællesråd kalder det ærgerligt (Billede: Polfoto)

Hos Den Blå Planet kan man beundre et væld af havdyr under vandet, og det nye spændende akvarium er også meget populært. Som på mange andre turistattraktioner, får man studierabat, hvis man viser sit studiekort. Der er dog bare den hage, at man skal studere et sted, som Den Blå Planet finder relevant.

Formanden for Danske Studerendes Fællesråd, Jakob Ruggard synes det er forkert:

- Studerende er en stor gruppe uden mange penge, og jeg synes det er ærgerligt, at de ikke udvider studierabatten så den gælder på lige fod for alle studerende. Det er fint, at de tænker i rabatordninger, men jeg synes ikke de skal undervurdere deres produkt, og gå ud fra at for eksempel kunsthistorikere kun vil på kunstmuseum.

5 forhistoriske kæmper
5 forhistoriske kæmper

Den Blå Planet forklarer, at de giver studerende med en relevant uddannelse en ekstra fordel ved at kunne dukke op med sit studiekort. Hvis man ikke læser på en veterinær- eller biologiuddannelse kan man nemlig ifølge Christian Juul Yssing få samme ti procent i rabat, hvis de køber billetten hjemmefra, på nettet:

Den Blå Planet er en kæmpe succes
Den Blå Planet er en kæmpe succes

- Strategien er at få folk til at handle online. Derfor får man 10 procent rabat på billetter, man køber via vores hjemmeside. Vi har bare valgt at give de relevante studerende den ekstra mulighed at kunne dukke op med deres studiekort og få rabat.

Danskerne vandpjaskede i vildskab
Danskerne vandpjaskede i vildskab

Selvom reglerne kan ændres, ser man ingen grund til det på nuværende tidspunkt:

Biolog: Hvide hajer kan være på vej mod Danmark
Biolog: Hvide hajer kan være på vej mod Danmark

- Den Blå Planet er en ny attraktion, der er rigtig godt besøgt, og derfor ser vi ingen grund til at give mere rabat ligenu, lyder det fra Christian Juul Yssing.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx