Af - 25/11-15 14:58

Er du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for digEr du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for dig

Snart åbner en ny fodboldbutik i København, hvor du kommer til at kunne opleve meget mere end bare at købe et par støvler eller en Barcelona-trøje.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er der godt nyt til alle, der er vilde med verdens mest populære sportsgren. Snart åbner der nemlig en butik i København, der kan få de fleste med hang til spille eller se fodbold til at stoppe op.

Den 5. december slår den danske online-sportsforretning Unisport dørene op for deres såkaldte 'Flagship store' - altså deres hovedbutik, hvor der ikke kommer til at mangle noget, hvis man er tosset med fodbold.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere denne her butik, som er en drøm, vi har gået med i mange år. Den er skabt ud fra ambitionen om at lave en butik, der ikke kun viser de nyeste produkter på markedet, men også giver folk en unik oplevelse i fodboldens tegn, siger Filip Domagala, administrerende direktør i Unisport.

Den seks millioner kroner dyre butik kommer til at ligge ved Jorcks Passage på Strøget. Der kommer et 'boot room' med et sortiment på 250 fodboldstøvler og en 'try-on zone' med kunstgræs og mulighed for at prøve dem af.

Internettet hylder Messi efter konge-comeback
Internettet hylder Messi efter konge-comeback

I midten af det hele vil der være et mini-museum, og her vil man i den første periode kunne finde noget, som FC Barcelona- og Lionel Messi-fans helt sikkert vil elske.

Den lille argentinske troldmand har nemlig sit eget museum i Barcelona, og her har Unisport for en stund lånt nogle af de ting, man normalt finder dernede. Det gælder hans trøjer og støvler, og som prikken over i'et er hans Ballon d'Or-trofæer også med.

Til de lidt mere nørdede typer er der prototyper af de nye Adidas’ Primeknit-fodboldstøvler, der lander på markedet i 2016, og som er uden snørrebånd.

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder


LÆS OGSÅ: Luis Suarez: - Messi er verdens bedste!

LÆS OGSÅ: Royalt besøg i Malmø: Nu vender kongen hjem

LÆS OGSÅ: Zlatans søn inden CL-brag: Du skal være sød mod dem, far

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx