Af - 25/11-15 14:58

Er du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for digEr du til fodbold? Så bliver den her butik lige noget for dig

Snart åbner en ny fodboldbutik i København, hvor du kommer til at kunne opleve meget mere end bare at købe et par støvler eller en Barcelona-trøje.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er der godt nyt til alle, der er vilde med verdens mest populære sportsgren. Snart åbner der nemlig en butik i København, der kan få de fleste med hang til spille eller se fodbold til at stoppe op.

Den 5. december slår den danske online-sportsforretning Unisport dørene op for deres såkaldte 'Flagship store' - altså deres hovedbutik, hvor der ikke kommer til at mangle noget, hvis man er tosset med fodbold.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere denne her butik, som er en drøm, vi har gået med i mange år. Den er skabt ud fra ambitionen om at lave en butik, der ikke kun viser de nyeste produkter på markedet, men også giver folk en unik oplevelse i fodboldens tegn, siger Filip Domagala, administrerende direktør i Unisport.

Den seks millioner kroner dyre butik kommer til at ligge ved Jorcks Passage på Strøget. Der kommer et 'boot room' med et sortiment på 250 fodboldstøvler og en 'try-on zone' med kunstgræs og mulighed for at prøve dem af.

Internettet hylder Messi efter konge-comeback
Internettet hylder Messi efter konge-comeback

I midten af det hele vil der være et mini-museum, og her vil man i den første periode kunne finde noget, som FC Barcelona- og Lionel Messi-fans helt sikkert vil elske.

Den lille argentinske troldmand har nemlig sit eget museum i Barcelona, og her har Unisport for en stund lånt nogle af de ting, man normalt finder dernede. Det gælder hans trøjer og støvler, og som prikken over i'et er hans Ballon d'Or-trofæer også med.

Til de lidt mere nørdede typer er der prototyper af de nye Adidas’ Primeknit-fodboldstøvler, der lander på markedet i 2016, og som er uden snørrebånd.

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder
GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder


LÆS OGSÅ: Luis Suarez: - Messi er verdens bedste!

LÆS OGSÅ: Royalt besøg i Malmø: Nu vender kongen hjem

LÆS OGSÅ: Zlatans søn inden CL-brag: Du skal være sød mod dem, far

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx