Af - 05/03-15 09:49

Fitnesscenter fyrer op for festen med fast fredags-djFitnesscenter fyrer op for festen med fast fredags-dj

Klubånden og fællesskabet skal tilbage i fokus, mener folkene bag nyt fitnesscenter på Vesterbro.

Bildstrecke im Grossformat »

På fredag bliver der skruet op for musikken, når et nyt fitnesscenter på Vesterbro holder officiel åbningsfest. Musikken kommer dog ikke fra en tilfældig skive på anlægget, men fra en dj-pult midt mellem romaskiner og løbebånd. Her spiller Djuna Barnes, DjNoize og DJ Typhoon op til premierefest, og fremover vil der hver fredag være dj i det nyåbnede Vesterbronx Gym.

- Vi kunne sagtens bare smide en cd på, men det giver en anden atmosfære, at der står en heroppe og spiller, mens du træner, siger Kim Salomonsen, der står bag det nye fitnesscenter, som er indrettet med flyder-lounge, trådløst net og backgammonspil.

Nyt fitnesscenter for de dovne og selvglade
Nyt fitnesscenter for de dovne og selvglade

Ideen med dj til fredagstræningen stammer fra New York, og han håber, at det giver flere lyst til at blive hængende efter træning - eller bare hænge ud uden at træne - ligesom loungen resten af ugen skal fungere som en slags klubhus og skabe fællesskab i centret.

- Følelsen af, at vi er mennesker, der virkelig vil hinanden, er meget vigtig for mig. Vi skal have klubånden tilbage i træningen. I de fleste fitnesscentre kommer og går man, uden at nogen kender dit navn, eller går op i, hvordan det går med din træning. Men den sociale del af træningen betyder, at du bedre når dine mål, og at du samtidig får mere med hjem herfra end det fysiske, forklarer Kim Salomonsen, der har 22 år som wing tsun-træner bag sig, ligesom hans to makkere i centret er rutinerede i henholdsvis crossfit og vægttræning.

Få hundredvis af rabatter med ny guide til studerende
Få hundredvis af rabatter med ny guide til studerende

For knap to uger siden lukkede Vesterbronx Gym de første træningstørstige vesterbro’ere indenfor, mens der stadig blev puslet med de sidste detaljer, og medlemstallet er få dage før den officielle åbning ifølge Kim Salomonsen nået 200.

Læs mere om fredagsfesten på Vestebronx Gyms facebookside..

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx