Af - 24/06-16 10:45

I dag skal du spise risengrød! Her er guiden til din weekendI dag skal du spise risengrød! Her er guiden til din weekend

Byen bugner af tilbud og oplevelser, inden festivalsæsonen og sommerferien for alvor tømmer København for lokale. Her er de bedste fem bud på fede events, du ikke må gå glip af i weekenden.

storybild

Folkekære Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm bliver i dag hyldet på Rådhuspladsen. (Billede: Scanpix)

Cuba i Kødbyen
Magiske Havana rykker i morgen og søndag ind på Flæsketorvet til de såkaldte HavanaDays, hvor cubansk musik, læskende mojitos og ægte salsadans skal få dig til at føle, du befinder dig i ø-staten i det nordlige Caribien. Cuba er ikke kendt for sin mad – så det er muligt at nyde streetfood fra hele verden, mens de mange festlige indslag folder sig ud.

SE EVENTET PÅ FACEBOOK HER

Det er jul ….
… om præcis seks måneder – og det skal selvfølgelig fejres! Efter utallige opfordringer fra kunderne indfører den populære restaurant Grød således en fast risengrødsdag – hver eneste måned når kalenderen viser den 24. Julefavoritten bliver serveret i butikkerne på Guldbergsgade, Nørrebro, og Nordre Frihavnsgade, Østerbro – og det giver bonuspoint at møde op iført nissehue.

SE EVENTET PÅ FACEBOOK HER

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Sæt Strøm til bålet
Den elektroniske festival Strøm afholder sammen med Burn Energy i aften midsommerfest på Kvægtorvet foran Øksnehallen. Et bundsolidt line-up af blandt andre Kenneth Bager og Benedek (US) sørger for musikken, som kommer til at strømme ud gennem seks af landets mest potente lydcykler. Der er billig bar og åben grill, så husk kødet og det gode humør!

SE EVENTET PÅ FACEBOOK HER

Folket hylder Kirsten
Mere end 3.500 ventes – i hvert fald ifølge Facebook-begivenheden – at hylde radiofænomenet Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm kendt fra Radio24syvs ’Den Korte Radioavis’. ’Hun er og har været en af de få konsekvente stemmer for dannelse, frisind, almindelig sund fornuft og ikke mindst HUMOR’, lyder det i invitationen til fejringen, som kommer til at udfolde sig i dag klokken 12 på Rådhuspladsen.

SE EVENTET PÅ FACEBOOK HER

Albinofilm på Christiania
I fattige Tanzania er albinoer et jaget folkefærd, da asken fra deres kroppe menes at bringe held. Samtidig er gruppen så plaget af hudkræft, at de fleste dør, inden de fylder 30 år. Fire danske mænd har taget turen til Afrika for at dokumentere albinoernes svære liv. Det er blevet til en film om den hvide rastafari Sixmond Mdeka, og den kan opleves i morgen klokken 20.30 i biografen Byens Lys på Christiania. Billetterne koster 20 kroner.

SE EVENTET PÅ FACEBOOK HER

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx