Af - 03/10-16 07:42

Politi advarer om vand på vejen: Her er der køPoliti advarer om vand på vejen: Her er der kø

Efter regnfuld aften og nat er der meget vand på vejene. Man bør køre efter forholdene, lyder det mandag morgen fra politiet og Vejdirektoratet.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Mogens Flindt)

Det gælder om at være forsigt, når man bevæger sig ud i trafikken her til morgen.

De store mængder regn, der er faldet i løbet af natten og de tidlige morgentimer, får flere politikredse til at advare om vand på vejene.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Kør efter forholdene og hold god afstand, lyder det fra Vejdirektoratet.

- Mange vil opleve, at det kommer til at tage længere tid at komme på arbejde. Det er heldigivs fordi, folk er gode til at tage farten af, og så bliver trafikken bare tættere, siger vagthavende Mette Nedergaard til TV 2 Lorry.

Hun fortæller, at der særligt ligger meget vand ved frakørsel 6 på Hillerødmotorvejen. Her bør trafikanterne forvente ekstra kø, lyder det.

Selv om der er meget vand på vejene, har Vejdirektoratet dog ikke spærret noget af indtil videre, oplyser Mette Nedergaard til TV 2 Lorry klokken 6.30.

DMI har netop afvarslet kraftig regn og torden i København og Nordsjælland, og længere op af dagen mandag vil man formentlig kunne lægge paraplyen fra sig.

Du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafikale situation i hovedstadsområdet på Vejdirektoratets trafikkort.Grænsekontrol koster betjente i nattelivet og på vejene
Grænsekontrol koster betjente i nattelivet og på vejene

Gul alarm: DMI varsler om kraftig regn og torden
Gul alarm: DMI varsler om kraftig regn og torden

Bilbrande fortsætter i København: Politiet mangler vidner
Bilbrande fortsætter i København: Politiet mangler vidner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx