Af Marc Nicholas Thygesen - 18/09-15 14:42; Opdateret: 18/09-15 15:12

29-årig får tre et halvt år for grove sexoverfald29-årig får tre et halvt år for grove sexoverfald

En kvinde blev voldtaget og en anden tvunget til oralsex på et offentligt toilet. Nu er en mand dømt i sagen.

storybild

Rumæneren ankede byretsdommen på stedet. (Billede: Polfoto/Davali Philip)

En 29-årig mand skal tre et halvt år i fængsel for to grove sexovergreb på offentlige steder på Vesterbro i København. Det har en domsmandsret i Københavns Byret fredag afgjort.

Kvinde: Jeg blev slået og tvunget til sex på beskidt toilet
Kvinde: Jeg blev slået og tvunget til sex på beskidt toilet

Manden skal desuden udvises for bestandig til Rumænien, hvor han kommer fra, oplyser anklager Louise Pedersen, Københavns Politi.

- Jeg er tilfreds med dommen. Retten har lagt vægt på, at det er gået ud over nogle kvinder, der var i en svag situation, siger Louise Pedersen.

To yngre kvinder fortalte torsdag i byretten, hvordan de med mindre end en uges mellemrum blev udsat for grove seksuelle overgreb på et offentligt toilet og i en baggård.

Endnu en voldtægt anmeldt i Nordjylland: Voldtaget i kælderskakt
Endnu en voldtægt anmeldt i Nordjylland: Voldtaget i kælderskakt

Den ene kvinde var meget beruset efter en tur i byen med sine venner og husker intet om, hvordan det gik til, at hun blev voldtaget i en baggård i Kødboderne i Kødbyen.

Den anden forklarede i vidneskranken, hvordan en mand en aften i februar slog hende i hovedet, så hun et øjeblik mistede bevidstheden, og bagefter tvang hende til oralsex på et beskidt offentligt toilet på Halmtorvet.

Denne kvinde havde et stykke tid inden overgrebet fixet noget narkotika.

16-årige Daniel bryder tungt tabu:- Vi drenge bliver også voldtaget
16-årige Daniel bryder tungt tabu:- Vi drenge bliver også voldtaget

Manden ankede byretsdommen på stedet.

Han har nægtet sig skyldig i de seksuelle overgreb, men han har fortalt i retten, at han har været sammen med de to kvinder omkring de tidspunkter, hvor overgrebene fandt sted.

Begge kvinder havde efter overgrebene mærker forskellige steder på kroppen efter vold. Den voldtagne kvinde havde brækket næsen, flækket en læbe, knækket en tand og var hævet i ansigtet. Desuden havde hun rifter på låret og på en skamlæbe.

Begge kvinder er i retten blevet tilkendt erstatning.

Manden havde, da han blev anholdt i februar, opholdt sig i Danmark i tilsammen omkring fire måneder af to omgange. I den tid havde han overnattet på en madras hos Mariatjenesten i Istedgade, når der var plads.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx