Af - 01/06-16 15:07; Opdateret: 01/06-16 15:47

Sol og øl til Distortion er en farlig kombi: Sådan undgår du at gå koldSol og øl til Distortion er en farlig kombi: Sådan undgår du at gå kold

Termometeret viser 28 grader, og solen brager ned over København. Men det er vigtigt, at du passer på dig selv og dine venner i varmen, når festen skylles ned med øl i lange baner.

Bildstrecke im Grossformat »

100.000 unge danskere fester i disse dage i Københavns gader. Men varmen kan gøre festen ganske farlig, hvis man ikke tager sig sine forholdsregler.

Man kan blive overophedet, hvis man danser rundt og glemmer vand og salt - så det er vigtigt at holde balancen i orden, forklarer læge Jerk W. Langer til metroxpress.

Du kan faktisk holde din væskebalance ved lige med øl, men vand er altså bedst fastslår han.

-I princippet kan man dække væsketabet med øl, men selvfølgelig virker alkohol vanddrivende, og derfor er det altså godt at supplere med lidt vand ind i mellem.

Metroxpress dækker hele Distortion intensivt! Har du et godt tip, som vi bør se nærmere på, eller har du taget et genialt billede eller en video? Send det til os på rave@mx.dk.

- Hvis man derimod drikker hård spiritus, er det vigtigt at drikke vand eller sodavand ved siden af for at dække væsketabet, siger han.

Fastfood er godt til din krop
Du kan dog rolig mæske dig i fritter, burgere og pizza, for de indeholder nemlig masser af salt, som også er vigtigt, for at du ikke dejser om i mængden.

- Saltmangel er ikke godt, men heldigvis spiser de fleste nok lidt fastfood undervejs. Så det er godt, siger Jerk W. Langer.

Husker du ham, der tissede op ad politiet? Her er de bedste Distortion-billeder
Husker du ham, der tissede op ad politiet? Her er de bedste Distortion-billeder

Din dømmekraft er svingende
Men du skal være opmærksom på kroppens signaler, og de kan være svære at fange, hvis du er blevet for fuld eller påvirket af stoffer.

- Stoffer og alkohol kan sløre sanserne og dømmekraften, og så kan man måske ikke mærke, at man er ved at blive dårlig, inden det er for sent, siger Jerk W. Langer..

LÆS OGSÅ: Distortion-chefens perler: Fem fester du SKAL med til

LÆS OGSÅ: Sikkerheden under Distortion bliver skærpet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx