Af - 03/03-16 16:36; Opdateret: 03/03-16 17:11

Elever befandt sig midt i Christiansborg-drama: 'Stemningen var presset'Elever befandt sig midt i Christiansborg-drama: 'Stemningen var presset'

- Alle de voksne virkede bekymrede og rendte rundt på gangene, fortæller en gruppe erhvervspraktikanter, der befandt sig på Christiansborg, da politiet meldte om bombetrussel.

En italiensk turist iført en bæltetaske skabte torsdag en dramatisk situation på Christiansborg.

Politiet anholdt manden og tilkaldte bomberydderne. Samtidig var kampklædte betjente talstærkt til stede både inden- og udenfor Christiansborg.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

En gruppe unge erhvervspraktianter, der befandt sig midt i orkanens øje inde på Christiansborg, inden politiet senere afblæste alarmen og meldte ud, at der var tale om et mavebælte og ikke et bombebælte, fortæller til metroxpress, at stemningen var intens inde bag murene.

- Vi var lige kommet tilbage fra frokost, da vi så, der stod en gruppe maskerede politifolk med automatvåben i lobbyen ved indgangen, fortæller den 13-årige Tilde Grosbøl, der i denne uge har været erhvevspraktikant på Christiansborg.

Turist med bæltetaske skabte panik på Christiansborg
Turist med bæltetaske skabte panik på Christiansborg

Sammen med de tre andre erhvevspraktikanter, 15-årige Sofia Krog, 14-årige Maria Recinella og 16-årige Matilde Enevoldsen befandt hun sig sammen med Alternativets partiformand Uffe Elbæk, da hun fik beskeden om, at ingen måtte forlade bygningen.

- Der var en ret presset stemning derinde. Vi var ikke bekymrede. Det var mere alle de voksne, der arbejder derinde, der virkede bekymrede og rendte rundt på gangene, lyder det fra de fire elever.

Hør hele deres øjenvidneberetning i tv-klippet øverst!


LÆS OGSÅ: Bæltetaske skabte dramatik på Christiansborg

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterforsker mistænkeligt...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Sjælden tiger kom på glatis i dansk...
bt.dk
Sikke en målfest: Real Madrid var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx