Af - 17/02-16 09:20

Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længeNatklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe

Mandag kunne ejerne af den kontroversielle Jupiter Club fortælle, at klubben lukker og slukker. Nu kommer natklubben og Københavns Kommune med en forklaring.

Bildstrecke im Grossformat »

I weekenden lukker og slukker en af Københavns mest kontroversielle natklubber Jupiter, efter at Københavns Kommune har forbudt dem at holde åbent.

Nætter med halvnøgne damer, høj musik og fyldte vodkaflasker er slut for natklubben Jupiter og dens gæster.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Efter en længere strid med Københavns Kommune kan Jupiters ejere Anthon Louis Madsen og Patrick Peitzsch nemlig fortælle på Facebook, at festerne på Købmagergade i København K er ovre.

Læs ejernes Facebook-besked om at klubben lukker nederst i artiklen.

- Det er trist, fordi vi har måtte opsige 80 ansatte. Folk var i chok. Og det er trist, fordi vi har arbejdet på det her i så lang tid og har opbygget en kærlighed til stedet, og det slutter her i weekenden, lyder det fra natklubejeren Patrick Peitzsch.

CHOK: Endnu en kendt natklub lukker i København
CHOK: Endnu en kendt natklub lukker i København

Lukningen kommer blandt andet efter, at Jupiters indgang blev flyttet fra Købmagergade til Silkegade, efter krav fra bygningens ejer. Siden da har flere beboer i Silkegade klaget over larmen.

- Vi har hørt fra forskellige naboer og fra forskellige lejligheder, at der er voldsomme problemer med støj i baggården om natten, siger Hans Christian Karsten, Centerchef for Center for Miljøbeskyttelse, Teknik- og Miljøforvaltningen.

Dansk natklub tatoverer gæster midt under festen
Dansk natklub tatoverer gæster midt under festen

Efter to påbud fra Københavns Kommune og flere støjmålinger der overskrider Kommunens støjgrænser, har klubejerne nu fået et forbud mod at holde gang i stedet.

- Vi har givet Jupiter mulighed for at komme med en løsning på støjproblemet, men det kunne de ikke, og derfor har vi givet dem et forbud mod at drive natklubben, forklarer Hans Christian Karsten.

Patrick Peitzsch er ked af beslutningen og mener, at de har forsøgt alt.

- Vi har gjort rigtig meget for at komme støjen til livs, vi har haft tys- tys vagter, som har fulgt folk ind, så vi har virkelig gjort alt, hvad vi kunne, fortæller Patrick Peitzsch.

Han er manden, der afgør, om du må komme ind på de kræsne natklubber
Han er manden, der afgør, om du må komme ind på de kræsne natklubber

Trods lukningen af Jupiter ser de to ejere lyst på fremtiden.

- Nu arbejder vi intensivt på det nye, vi er i gang med, og så ser vi frem til distotion og fødselsdagsfesten, som vi stadig holder, lyder det fra klubejeren, der dog ikke vil afsløre, hvad de har i støbeskeen, men forsikrer om, at de 'kører i samme spor'.

Læs Facebook-opdateringen herunder.

Efter en helvedes masse snik-snak i krogene, og en milliard rygter, kan vi desværre meddele at Jupiter lukker i den...

Posted by Anthon Louis Madsen on Monday, February 15, 2016

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx