Af - 03/06-15 15:18; Opdateret: 03/06-15 16:24

Surprise! Dansk verdensstjerne vælter DistortionSurprise! Dansk verdensstjerne vælter Distortion

De populære gadefester til Distortion får fornemt besøg i morgen.

storybild

Trentemøller på Orange Scene under Roskilde Festival i 2014. I morgen rammer han Distortion i København. (Billede: Arkivfoto, Anthon Unger)

Fans af elektronisk musik blandet med elementer fra rocken kan godt begynde at gnide sig i hænderne, hvis de har tænkt sig at gæste Distortion på Vesterbro i morgen.

Færre klager over Distortion
Færre klager over Distortion

Det er nemlig netop sluppet ud, at danske Trentemøller slår vejen forbi de gratis gadefester, når han sidst på aftenen spiller et dj-set til 'Fat Berri's Block Party' på Mysundegade tæt på Istedgade.

Den danske verdensstjerne var tidligere i sin karriere en særdeles populær dj og komponist af elektronisk musik. Han markerede sig især med albummet 'The Last Resort' fra 2006.

Fra skraldeskurk til folkehelt: Nu skal vi med på deres selfies
Fra skraldeskurk til folkehelt: Nu skal vi med på deres selfies

Siden har han udvidet dj-pulten med et komplet band, og de seneste år har budt på massive turneer over det meste af verden.

Til gadefesten, som løber af stablen fra 16-22, spiller også DJ T.O.M, som netop var Trentemøllers dj-partner 10 år tilbage, da de to huserede på den spanske fest-ø Ibiza.

Guide: 10 anderledes oplevelser til Distortion
Guide: 10 anderledes oplevelser til Distortion

Kasper Bjørke, Tue Track, Dokkedal og Unkwon vil i løbet af dagen også spille til festen på Mysundegade.

Det er tilsyneladende et skøn fra politiet, der har betydet, at arrangøren har ventet indtil nu med at offentliggøre Trentemøller. Angiveligt har politiet frygtet, at der vil komme for mange mennesker til festen, hvis det slap ud for tidligt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx