Af - 28/09-16 13:07

Morgenfest i Vega: - Folk er kommet for at danseMorgenfest i Vega: - Folk er kommet for at danse

Onsdag morgen klokken 7 åbnede Vega dørene op for morgenfest og bød på dans inden skole og arbejde.

SE VIDEO: Sådan så dansegulvet ud klokken 8 onsdag morgen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Duft af kaffe og croissant bredte sig i næseborene i Vegas foyer, hvor ‘Rise & Shine’ onsdag morgen holdt fest med morgenmad.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Det var sjette gang ‘Rise & Shine’ holdt morgenfest for at få folk til at danse søvnen ud af øjenkrogen til musik spillet af tre forskellige DJ’s inden arbejde eller skole.

Festen startede klokken 7, og dansegulvet var hurtigt fuld af dansende studerende, håndværkere og kontordamer. En af dem, som var stået tidligt op for at deltage i festen, var Johan Hasle, der var her for første gang.

- Min søster spurgte, om jeg ikke ville med. Det ville jeg gerne, for jeg synes, det er et sjovt koncept, sagde Johan i et gab og fortalte, at han lige skulle have lidt kaffe, inden han ramte dansegulvet.

Morgenfest indtager spillestedet Vega
Morgenfest indtager spillestedet Vega

Der var mulighed for at købe alkoholfrie drinks og ingefærshots.

Selvom flere metroxpress snakkede med normalt forbandt morgenfest, som noget efter en våd bytur på et snusket værtshus, hvor folk ikke danser, så var det langt fra konceptet. Her blev der ikke serveret alkohol, og folk dansede.

- Folk er kommet for at danse. Der er mange, der elsker at danse, men ikke har mulighed for det andre steder, end på fitnessholdet eller fredag og lørdag efter fem fadøl, sagde Kristina Ahm, der for sjette gang arrangerede morgenfesten ‘Rise & Shine’.

Johan Hasle og hans søster, der sammen var stået tidligt op og taget til morgenfest.

Metroxpress mødte igen Johan Hasle efter han sammen med 500 andre, havde danset sig varm og svedig på dansegulvet og på vej ud for at trække luft. Han havde bestemt ikke fortrudt, at han tog med søsteren til fest, selvom det var tidligt.

- Man glemmer, hvad klokken er. Det er fedt, og her er en vild stemning, og hanen galer, sagde Johan, der efter festen skulle hjem i et koldt bad og bagefter i bøgerne.

Dansegulvet var allerede i gang ved festens start.

Ifølge arrangøren kan de danselystne og morgenfriske se frem til flere morgenfester enten i slutningen af året eller i starten af det nye år

Her kan du få gratis pizza i dag
Her kan du få gratis pizza i dag

Shop amok: Fem gode steder på Værnedamsvej
Shop amok: Fem gode steder på Værnedamsvej

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx