Af - 05/04-16 10:04

Her er Københavns mest instagrammede cafeerHer er Københavns mest instagrammede cafeer

Yelp guider dig til hvilke cafeer, der er mest instagram-venlige.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billederne fra et foodstyle-event i Kødbyen, hvor der blev guidet i at tage lækre madbilleder.

Lækre avokadomadder, farverige drikke og smukt interiør.

Det er både stedet og maden, der er i fokus, når københavnerne tager på cafebesøg og efterfølgende poster billeder af det på Instagram.

Metroxpress skrev i søndags en guide til, hvordan du tager de bedste madbilleder.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Vores Yelp-anmeldere giver dig her de mest instagram-venlige cafeer i København, som hjælper dig godt på vej til det perfekte madbillede. Og så er maden selvfølgelig også helt i top.


Camilla D., Frederiksberg: Så blev det endelig min tur til at prøve Atelier September, efter at være blevet spammet til med instagrambilleder af avocadomadder og farverige juices. (...) OG vi fik selvfølgelig avocadomad og blodappelsinjuice, latterligt lækkert!


Tine T., København: Wulff + Konstali er muligvis indehaver af Københavns mest instagrammede brunch. Og det med rette - for den er sørme fin, når den kommer anrettet på træfade og i små skåle.


Marie R., København: Her kan du bygge din egen brunchtallerken, som med farverige legoklodser! Med blyant og papir bestiller du dine brikker og bestemmer selv sammensætningen. (...) Resultatet er meget visuelt flot, med små skåle kopper, glas og blomster på bordet.


Linn K., København: Møblerne og indretningen. Den væsentligste grund til, at alle tager billeder herinde til Instagram. (...) Her findes en blanding af gamle og nye møbler, og i forskellige farver. Det er smukt - som i et interiørmagasin. (Oversat af Yelp).


Camilla T., Brønshøj: Det hele var virkelig lækkert - veltilberedt, veltilsmagt og velanrettet (læs: instagramvenligt). Betjeningen var tilmed smilende, høflig og hurtig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx