Af - 17/11-16 11:16

Narkohandlere reklamerer åbenlyst i gadebilledet med klistermærkerNarkohandlere reklamerer åbenlyst i gadebilledet med klistermærker

I København er narkohandlere begyndt at reklamere helt åbenlyst for deres varer ved hjælp af klistermærker, hvor kunderne kan ansøge en hemmelig bruger på et socialt medie.

storybild

Handel med stoffer rykker i større grad på de sociale medier. Nu er narkohandlerne ude og åbenlyst reklamere for deres varer med klistermærker i gadebilledet, hvor de også skriver deres brugernavn til den krypterede kommunikations-app Wickr. (Billede: Lars Brandt)

Man må følge med tiden, hvis man skal have succes i livet, hvilket nogle bestemte kriminelle narkohandlere i København taget til sig.

De sælger narko gennem en krypteret kommunikations-app og handler med såkaldte bitcoins. Derudover reklamerer narkohandlerne helt åbenlyst med deres varer på klistermærker, der hænger i busser og lygtepæle omkring i byen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Det skriver Berlingske, der har været i kontakt med personerne bag klistermærkerne, hvor der blandt andet står ‘Vi sælger byens bedste drugs’.

Rapport: 180 milliarder går til narkohandel i EU
Rapport: 180 milliarder går til narkohandel i EU

I interviewet med avisen beskriver bagmændene, hvordan bestillingerne foregår over appen Wickr, som automatisk sletter beskederne efter 24 timer. Derefter foregår betalingen med den svært sporbare møntfod bitcoin. Efter et par dage kan kunderne så finde deres varer i postkassen.

Noget, der giver politiet en udfordring.

- Det er klart, at det giver os visse udfordringer. Der er ikke noget, der er umuligt, men nogle ting bliver mere vanskelige. De kriminelle følger med tiden, og det må vi jo også gøre så,« siger vicepolitiinspektør Torben Svarrer hos Københavns Politi til Berlingske.

Han er dog tryg ved, at selve indsmuglingen og overdragelsen af stofferne stadig skal ske på gammeldags maner.

Se klistermærket i Berlingskes artikel her.

Pusher anholdt: Folk stod i kø til hans heroin-hule
Pusher anholdt: Folk stod i kø til hans heroin-hule


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx