Af - 29/03-16 09:29

Få lækre cocktails til den halve prisFå lækre cocktails til den halve pris

Her er de fem hotteste happy hour steder i København lige nu.

storybild

Tag til happy hour på cocktailbarer i København. (Billede: Polfoto)

Foråret er over os, og det er tid til at komme ud og fejre, at de lyse aftner er på vej. Og hvordan fejres det bedre end over lækre cocktails til billige penge?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Vores Yelpanmeldere har fundet fem hotte steder med happy hour i København, hvor du får cocktails til den halve pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mina K., København: Selvom vi bestilte 2 drinks for 80 kr, tog bartenderen sig stadig tid til at skære skræl fra citronen, presse essensen i drikken, og twiste den op ad kanten. God detalje! (Oversat af Yelp)

Mette J., Hvidovre: Jeg er så glad for at have fundet denne lille perle med en god atmosfære, hyggelig indretning og super cool betjening. Der er mulighed for både at spille ping pong og bordfodbold, og så er der happy hour hver torsdag hvor man kan få to drinks for 60 kr!Pernille N., København: De har et stort menukort - alle G&T's mellem himmel og jord. Jeg er oftest kommet der efter arbejde til deres happy hour, hvor man kan vælge mellem to forskellige drinks. To helt almindelig G&T's - men det gør absolut ikke noget, for de er virkelig gode.

Joakim J., Hovedstaden: Haha - jeg er VILD med konceptet ! Jeg er vild med happy hour hele natten og billige drinks i hverdagen. Jeg er vild med de lidt flippede bartendere, der bestemt hører blandt de flinkeste mennesker i verden!

Kamilla K., Sydhavnen, København: Stemningen er dejlig afslappende , og musikken er ikke så højt, at man ikke han tale sammen! De har Happy Hour 2 for én på drinks indtil 24 i weekenden - kan varmt anbefale at få en fyraftensdrink eller 2 fredag eftermiddag :)


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hareide afslører sin startopstilling:...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx