Af - 17/10-14 21:56

Nørdernes godfather kommer til ValbyNørdernes godfather kommer til Valby

GEEKcore er navnet på et af weekendens mange events i byen. Som navnet antyder, bliver det et midlertidigt hjemsted for nørder, men alle er velkomne til at gribe en controller eller høre bandet PRESS PLAY ON TAPE.

storybild

Jakob Stegelmann kender mange fra Troldspejlet. (Billede: Polfoto/Carsten Bundgaard)

Jakob Stegelmann, den kendte vært fra Troldspejlet, kan opleves live på GEEKcore - weekendens helt store event for nørder i Danmark.

- Jakob Stegelmann er jo vores allesammens godfather inden for nørdkultur. Det er helt fantastisk, at han er med. Det er lidt som at få besøg af sin sensei, siger Allan Petersen.

Se sød bedstemor gå amok i voldeligt computerspil
Se sød bedstemor gå amok i voldeligt computerspil

Han er en af arrangørerne af GEEKcore, der finder sted i Valby Kulturhus fra fredag til søndag. Eventet kan kortbetegnes som en festival for nørder, og det ligger Allan Petersen heller ikke skjul på.

- Vi mangler et samlet sted for multikulturelt nørderi. Der er mange nicheevents i Danmark, men vi vil gerne mikse det, siger han.

Lindsay Lohan sagsøger populært computerspil
Lindsay Lohan sagsøger populært computerspil

Han lover, at man ikke behøves bruge 6 timer med sine Magic-kort eller Playstation hver dag for at lægge vejen forbi GEEKcore. Man vil dog nok føle sig mere hjemme, hvis man på et eller andet tidspunkt har spillet computerspil eller læst en tegneserie.

Der er masser af gamle som nye konsoller at kaste sig over, stand-up comedy med Nørdernes Deathstar, koncert med PRESS PLAY ON TAPE, en masse gaming-konkurrencer, live talkshow med Jakob Stegelmann og så cosplay-konkurrence, hvor fans klæder sig ud som en yndlings spil- eller tegneseriefigur.

Se mere på www.geekcore.dk


LÆS OGSÅ: Nyt computerspil: Sådan ville Danmark se ud efter 'mystisk' svampevirus-angreb

LÆS OGSÅ: Microsoft køber Minecraft-spillet

LÆS OGSÅ: Moderne arkæologi: Filmhold finder computerspil i ørkenen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx