Ny sexet trend: Unge kvinder får blæk under brysterneNy sexet trend: Unge kvinder får blæk under brysterne

Frække tatoveringer under brysterne er for tiden hamrende hotte blandt hovedstadens unge kvinder.

Bildstrecke im Grossformat »

Iøjnefaldende tatoveringer af små og store mønstre under brysterne er voldsomt populære hos Københavns kvinder. Flere tatovører melder således om massiv efterspørgsel på de såkaldte underboob-tatoveringer.

- Det trender meget lige nu, og det vil vare ved et stykke tid endnu. Det er en modepræget tendens, og kunderne er typisk storbykvinder fra 19 til 25 år, der er stilbevidste, gør meget ud af deres udseende og bruger mange penge på at se godt ud, siger Saeid Shamsian fra Bright Side Tattoo på Christianshavn.

Se Saeid Shamsians kreationer i galleriet øverst i artiklen.

Tatovørerne fra Rex Mundi på Vesterbro bekræfter også, at efterspørgslen stiger stærkt, og det er særligt én slags kvinder, der tager bh'en af og lader sig tusse:

- Det er flotte piger, der er godt skruet sammen. Det er ikke hipstere, men mere fitnesspigerne. Vi ser ikke mange så mange kvinder med ammebryster komme ind, siger indehaver Martin Bigum.

Hudlæge advarer: Sådan kan solen ændre din tatovering
Hudlæge advarer: Sådan kan solen ændre din tatovering

Startskuddet til den øgede popularitet af tatoveringerne, der i fagsprog kaldes 'sternum tattoos', kom allerede i 2012, da popstjernen Rihanna fik afbildet den egyptiske gudinde Isis på brystkassen.

Men ifølge Martin Bigum er tendensen stadig relativt ny i Danmark, og han vil ikke for alvor kalde den mainstream endnu – i stedet tror han, vi vil se flere af slagsen i de kommende år:

Det går nogle år, før det bliver outdated og også når ud til Udkantsdanmark. Sådan er det med tattoo-trends.

Galleri: Vild fan! Har tatoveret Rihannas ansigt over hele kroppen
Galleri: Vild fan! Har tatoveret Rihannas ansigt over hele kroppen

En af dem, der er med på den nye trend er 24-årige Maria Forsberg fra Vesterbro. Hun har 14 tatoveringer i alt, og en af de nyeste er under brysterne, hvor et stort, mørkt motiv nu titter frem.

- Jeg synes, den komplimenterer kvindekroppen utrolig godt, hvis den bliver designet præcis efter ens egne former. Og så har jeg en lille forkærlighed for at provokere folk. Med placeringen kan folk blive en smule forargede og provokerede – det kan jeg godt lide.

Reaktionerne på den vovede tatovering har været mange.

- Det er den tatovering, jeg har fået mest positiv respons på. Folk kigger mere, når jeg viser den, men jeg havde ikke forventet andet. Men den vigtigste reaktion er i bund og grund min egen tilfredshed, og den var og er utrolig positiv, lyder det fra den unge københavner, der til hverdag driver sit nye fashionbrand Fors Nome.

Se billederne af Marias tatovering øverst i artiklen

Advarsel

Tryk ikke her, hvis du er bange for at se bryster.

LÆS OGSÅ: - Dette er den vigtigste tatovering, jeg nogensinde har lavet

LÆS OGSÅ: Din flotte tatovering får japanerne til at tænke på mafia

LÆS OGSÅ: GALLERI: Gamle mennesker med tatovering ER bare sejere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx