Af - 03/03-15 18:11; Opdateret: 04/03-15 06:21

Centermad skal være meget bedre: Nu rykker Lêlê rykker ind i FisketorvetCentermad skal være meget bedre: Nu rykker Lêlê rykker ind i Fisketorvet

Shoppingcenteret bøjer sig for kunderne ønsker om et mere varieret udbud, når sulten skal stilles.

storybild

Nu er der snart et sundt madtilbud i Fisketorvet. (Billede: Lele)

9. maj begynder en ny æra i Fisketorvet. Her rykker for første gang en af byens velrenommerede restauranter ind i shoppingcenteret, når Lêlê Street Kitchen åbner dørene til deres vietnamesiske køkken.

- Shoppingcentre generelt er desværre ikke kendt for at tilbyde madoplevelser af specielt høj kvalitet. Det vil vi lave om på, siger centerchef Jacob Bannor, der mener, at kvaliteten i udbuddet halter.

Her er Københavns tredje restaurant med to stjerner
Her er Københavns tredje restaurant med to stjerner

Det skal Lêlês vietnamisiske kreationer lave om på. At det samtidig er langt sundere, end mange af de nuværende restauranter i Fisketorvet, har også været vigtigt for Jacob Bannor, da der skulle vælges ny restaurant.

- Det har vi manglet. Der er Lêlê første skud på stammen, og vi fortsætter i den rille, siger Jacob Bannor, der ikke har noget imod centerets nuværende restauranter.

I alt vil han præsentere tre nye restauranter i Fisketorvet i 2015. Hvem de to andre er, vil han endnu ikke sige, men de er allerede kendt af københavnerne for deres kvalitet, lover han.

Kreative canadiere har videreudviklet pizzaen
Kreative canadiere har videreudviklet pizzaen

Opgraderingen på madfronten kommer efter flere år med ombygning for at gøre shoppingoplevelsen bedre – nu er turen kommet til madoplevelsen.

- Jeg har selv svært ved at vælge mad, når jeg er i Fisketorvet, og vi har en mission om at udbrede delikatessemad til folket. Fisketorvets store arbejde med at forbedre oplevelseskvaliteten har gjort indtryk på mig, og jeg synes, det er lykkedes dem at skabe et godt miljø. Det vil vi gerne støtte op om, siger Lâm Lê, direktør for Lêlê Group.

Den nye Lêlê Street Kitchen skal ligge ved hovedindgangen ved siden af Cinemaxx.

LÆS OGSÅ: Kendt restaurant indtager Torvehallerne

LÆS OGSÅ: 130.000 besøgende: Her er Danmarks mest populære restaurant

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx