Af - 16/12-16 15:01; Opdateret: 17/12-16 10:12

Her er din weekend: Farvel til Skam og gratis koncert med BisseHer er din weekend: Farvel til Skam og gratis koncert med Bisse

Weekenden er lige om hjørnet, men hvad skal du bruge den på? Metroxpress guider dig til fede ting, der sker i København.

storybild

Den norske serie 'Skam' har taget alle med storm. I weekenden ruller sidste afsnit af sæson tre, hvor man følger den homoseksuelle teenager Isaks (th., red.) kærlighedhistorie. (Billede: NRK)

Weekenden er over os, og med julen for døren, er det nok nærliggende for mange at bruge den på at shoppe julegaver. Skal du have en pause fra gaveræset, guider dig vi dig her til gode ting, der sker i København i weekenden.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Havefest og gratis koncert


Haven omkring Den Fire Udstillingsbygning er blevet fornyet, og det markeres i dag med havefest. Programmet skydes i gang 15.30 med gløgg og rundvisning i haven. Herefter vil der være taler og afsløring af havens nye kunstværk ’Det Ægyptiske Æg’. 16.30 er der koncert med Bisse. Der er gratis entré.

Julehygge på Blågårds Plads


I weekenden bliver Blågårds Plads i samarbejde med lokale, hjemløse og frivillige omdannet til et julemarked. Glæd dig til en kæmpe oppustelig kælkebakke (ja, du læste rigtigt!), ugansk streetfood fra UGood og masser af julegaverboder. Markedet finder sted i og omkring Vinterpaladsets Cirkustelt lørdag og søndag fra 11-18. Støberiet står bag juleinvitationen.

Syng julen ind


Søndag er der god mulighed for at varme stemmerne op, så de er klar til juleaften. Røde Roses Kaffebar og Rubens juletræer inviterer til julesang mellem juletræerne på Balders Plads fra 16-17. Sangkataloget består både af klassiske julemelodier og internationale evergreens.

Isak & Even <3


Frem med lommetørklædet. Tredje sæson af den norske hitserie ’Skam’ slutter i dag, og dermed er vi nået til vejs ende i Isak og Evens kærlighedshistorie. Det markerer Absalon ved at samle hele kosegruppen i folkehuset på lørdag. Aftenen starter med fællesspisning klokken 18, hvor der er tortilla på menuen, herefter bliver din viden om serien sat på prøve, når der er quiz, og 21.35 vises finaleafsnittet. Kommer du til spisning koster det en 50’er – ellers er eventet gratis.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Medie: Nu ved vi, hvem der myrdede...
bt.dk
Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx